Multi-Gyn – för ett friskt underliv

Obalans i den vaginala bakteriefloran är en av de vanligaste orsakerna till besvär såsom klåda, flytningar, torrhet och dålig lukt. Multi-Gyn har produkter som bidrar till att återställa balansen och förebygga besvär.

 

Artikel i samarbete med Multi-Gyn.

Förebygg, behandla och vårda


Multi-Gyn
 har produkter för behandling av intimbesvär men också för vardaglig intimhygien. Produkterna är baserade på naturliga ingredienser och hjälper till att återställa och behålla balansen i underlivet. Läs mer nedan!


Multi-Gyn ActiGel

ActiGel behandlar och förebygger bakteriell vaginos. Gelen motverkar även svampinfektion och minskar även oönskade flytningar, dålig lukt och ger snabb lindring av intimbesvär som klåda, sveda eller irritation.

 

Multi-Gyn LiquiGel

LiquiGel behandlar och förebygger torrhet i underlivet och relaterade besvär som klåda, sveda och irritation. Gelen ger snabb lindring och stimulerar underlivets egna fuktproduktion. Multi-Gyn CalmingCream

CalmingCream lugnar och skyddar irriterad och torr hud i det intima området och stödjer hudens barriärfunktion. Kan användas i kombination med produkter som används för att lindra vaginala besvär. Lämplig för daglig användning. 

 

 

Multi-Gyn FloraPlus

FloraPlus behandlar och förebygger svampinfektion i slidan. Gelen neutraliserar oönskade mikroorganismer och stimulerar slidans egna mjölksyrabakterier och återställer pH-värdet.

 

Multi-Gyn Kompresser

Kompresser lugnar känslig hud i det intima området och stödjer den naturliga återhämtningsprocessen. Perfekt för användning efter förlossning. 

 


Lindra och rengör

Multi-Gyn FemiWash

FemiWash rengör och fräschar upp intimområdet. Produkten är skonsam, tvålfri och skyddan den naturliga floran i underlivet. 

 

Multi-Gyn IntiSkin Intimspray

IntiSkin ger snabb lindring av obehag och irritation på huden omkring intimområdet. Perfekt att använda efter intimrakning eller vaxning. 
Multi-Gyn Intifresh Intimate Wipes

Multi-Gyn Intifresh är intimservetter som rengör milt och har ett pH-värde som passar underlivet. Servetterna är biologiskt nedbrytbara och enkla att ha med sig.

 

Vad är 2QR-komplexet?


Alla produkter från Multi-Gyn är baserade på 2QR-komplexet  en växtbaserad ingrediens som stödjer bakteriefloran i underlivet. När din vaginalflora är balanserad är den naturligt skyddad från bakterier som kan orsaka besvär och risken för svamp är mindre.

2QR-komplexet utvinns ur bladen från en speciell Aloe Vera växt, Aloe Barbadensis. Den påverkar inte eventuell läkemedelsanvändning. Färgen på gelen kan variera från transparent till ljust bärnstens till mörkt bärnstensfärgad. Det är en naturlig variation och har ingen som helst påverkan gällande effekten.

 

Handla Multi-Gyn på Apotek Hjärtat idag! Fri frakt vid köp över 99 kr och snabb leverans.
Taggar: intimhälsa , intimvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.