Taggar: sex , sexleksaker

Intimprodukter för lekfull njutning

Hur fungerar den omtalade tryckluftsvibratorn Satisfyer Pro? Och vilka andra intimprodukter finns att testa för både kvinnor och män? Experten Sophia Nystrand berättar – och visar ett brett utbud av njutningsfulla tillbehör.


Årets snackis inom intimprodukter är helt klart Satisfyer Pro. Vad som är unikt med den är en ny teknik baserad på tryckvågor och luft. Det stimulerar klitoris och ger en beröringsfri massage.

– Den här typen av pulsstimulering har visat sig vara extra effektiv för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Tillverkare av Satisfyer Pro har gjort egna undersökningar som visar att 99 procent uppnår orgasm, säger Sophia Nystrand, kommersiell chef på Basic Instinct, leverantör av intimprodukter.

Hur det än må vara så är det i alla fall en ny typ av upplevelse värd att utforskas.

– Sexleksaker och tillbehör är en naturlig del av sexlivet, både när det gäller individer och par. Vibratorer dominerar, vare sig de vibrerar maskinellt eller med hjälp av lufttryck. Så kallade ”couple toys” är också populärt, alltså en sexleksak som par använder tillsammans för delad njutning.

Sophia berättar också om vikten av att rengöra sina sexleksaker på rätt sätt för att undvika infektioner eller rubbningar i underlivets ph-balans.

– Använd gärna en rengöring anpassad för sexleksaker så håller du bakterier borta. Innan du rengör din intimprodukt bör du läsa dig till om den är vattentät eller inte. Är leksaken batteridriven kan du ta ut batteriet innan rengöring, låt torka ordentligt innan du sätter ihop den igen.
 

5 intimprodukter för mer njutning i tillvaron

Satisfyer Pro 2 Next Generation – årets snackis

Tryckluftsvibrator som är på allas läppar just nu – bokstavligen. Diskret men intensiv klitorisstimulator för garanterad njutning. Den har ett mjukt munstycke som omsluter klitoris, rustad med unik tryckvågsteknologi och hela elva olika nivåer för anpassad upplevelse. Du kan njuta av den även i bad och dusch om så önskas.

 

Tickler Foxy Pocket Minivibrator – stimulans med minivibrator

Söt men kraftfull minivibrator i olika former för klitorisstimulans. Bra val för dig som vill prova på en sexleksak för första gången. Eller om du vill ta med dig en liten vibrator när du är på språng, storleken gör att de passar perfekt i sminkväskan eller fickan. Tickler erbjuder också olika knipkulor, enkla eller dubbla och med varierad tyngd. Framtagna för vaginala knipövningar och stimulans – kan återställa bäckenbottenmuskulatur efter förlossning.

 

B Swish – vibrator i olika former

En vibrator, eller stimuleringsstav, som finns i olika former och modeller. De har flera stimuleringslägen för anpassad njutning av g-punkten och klitoris. En vattentät variant går att använda i duschen – och är enkel att rengöra. Väljer du modellen Rabbit stimulerar vibratorn både klitoris och vaginan samtidigt.

 

Tenga egg – onanihjälpmedel för män

Förhöj onaniupplevelsen med ett tenga-ägg, använd på egen hand eller med en partner. Det är en kompakt design i form av ett stretchigt silikonägg. Ägget har en öppning som passar alla penisstorlekar och följer kroppsformen – för omslutande känsla. Beroende på vilket ägg du väljer har de exempelvis knottror eller räfflor på insidan, med glidmedel ger det en unik upplevelse. 

 

Intimina Intimate Accessory Cleaner – rengöringsspray

Rengör sexleksaker och intimhjälpmedel – på bara 5 sekunder. Det är en alkoholfri rengöringsspray som håller intimprodukter hygieniska. Den PH-balanserade formulan undviker torrhet och irritation. Säker att använda tillsammans med silikon, gummi och latex.

 


Taggar: sex , sexleksaker

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.