Taggar: pälsvård , hjärtats , hund , katt

Ta hand om din fyrbenta vän med Hjärtats djurvård

Tovor i pälsen och torra trampdynor – ge din fyrbenta familjemedlem daglig omsorg och kärlek. Hjärtats nya djurvårdsprodukter är framtagna med våra husdjurs hälsa och välbefinnande i fokus. Läs mer och hitta dina nya favoriter nedan.


Ser du också ditt husdjur som en familjemedlem? Då är du inte ensam. Att våra älskade djur mår bra har hög prioritet hos oss djurägare. Därför är vi nu extra glada för att äntligen kunna presentera Hjärtats nya djurvårdsprodukter – en serie som passar de allra flesta hundar och katter.

– På samma sätt som vi vill hjälpa våra kunder till bättre hälsa och välbefinnande så är vi nu stolta över att även verka för våra fyrbenta vänners hälsa, säger Maria H Andersson, produktchef på Apotek Hjärtat.


I serien hittar du allt från pälsvård till fodertillskott och tuggpinnar – alla framtagna med största omsorg och kvalitetskrav. De fina illustrationerna på förpackningarna gör det dessutom enklare för dig att se vilka husdjur som produkterna riktar sig till. Maria har själv två favoriter som hon tipsar om:

– Jag tycker att vår Omega-3 är en riktigt bra produkt som har många hälsofördelar. Det är ett superbra bastillskott för alla hund- och kattägare som vill komplettera det dagliga fodret. Sedan är jag förtjust i den fräscha doften på schampot för långhårig päls som gör pälsen mjuk och doftar rent och friskt.

 

Här är produkterna i Hjärtats djur

 

 


Hjärtats Schampo känslig hud

Ett schampo som skonsamt gör rent pälsen, utan att torka ut huden. Den milda och oparfymerade formulan med havreolja och aloe vera hjälper till att lugna, återfukta och vårda huden.

Hjärtats Schampo långhårig päls 2i1

Har ditt pälsdjur långhårig päls som lätt blir svårborstad och glanslös? Då ska du prova Hjärtats schampo 2i1 för långhårig päls. Schampot verkar mjukgörande och vårdande samtidigt som den lämnar pälsen med en frisk och fräsch doft.

 

Hjärtats Tassalva

Hundar och katters trampdynor utsätts dagligen för olika påfrestningar och kan precis som våra händer och fötter ibland bli torra. Blir tassarna väldigt torra kan de spricka och göra ont. Du kan förebygga detta genom att regelbundet eller vid behov smörja in med Hjärtats tassalva som mjukgör och vårdar.


Hjärtats Omega-3

Att ge hundar och katter lite extra omega-3 som komplement till det vanliga basfodret kan ge många hälsofördelar. Omega-3 är bland annat bra för hjärtfunktionen och synförmågan, men har också en positiv effekt på hud, päls och njurar.

 


Hjärtats Grönläppad mussla

Fodertillskottet Hjärtats Grönläppad mussla främjar rörliga leder och passar alla aktiva hundar och katter. Innehåller frystorkat pulver av grönläppad mussla och naturligt glukosamin.


Hjärtats Stress och oro

Även katter och hundar kan bli stressade eller oroliga av situationer som de inte är vana vid. Hjärtats Stress och oro har en lugnande effekt på ditt husdjur och ger ingen trötthetskänsla. Du kan använda det vid stressiga situationer som nyårsafton, allmän oro eller miljöombyte.

 


Hjärtats tuggpinnar

Precis som hos oss människor är munhälsan hos hundar viktig för välbefinnandet. Dessa tuggpinnar är inte bara goda, utan bidrar också till god munhälsa och förebygger plack tack vare dess kantiga form som hjälper till att hålla rent mellan tänderna.

 Taggar: pälsvård , hjärtats , hund , katt

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.