Redaktören testar! Flawless Deluxe Facial Hair Remover

Letar du efter ett snabbt, enkelt och smärtfritt sätt att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet? Vi har testat Flawless Deluxe Facial Hair Remover, en lyxig hårborttagningsapparat i stilren design som utlovar just detta. Läs vår recension här!


Utlovar:
De är oftast inte så många, men ibland dyker de upp, små oönskade hårstrån på haka eller överläpp. Flawless Deluxe avlägsnar hårstrån i ansiktet helt smärtfritt och går att använda varje dag. Den har även en inbyggd lampa som ökar precisionen ytterligare. Kommer med två ytterligare huvuden som ska bytas ut var sjätte månad.

Användning:
Flawless Deluxe är enkelt att använda och det känns inte alls när håret avlägsnas (till och med mindre än en klassisk rakhyvel). Det går snabbt att avlägsna håret, men ibland behöver du stryka den över ett område flera gånger för att det ska bli helt hårfritt. Den lena känslan uppstår direkt! Andra pluspoäng är att den är uppladdningsbar och kommer i stilren och lyxig design.

Omdöme:
Den är specifikt skapad för att avlägsna hår i ansiktet (som generellt inte är lika grovt som på andra delar av kroppen) och vi ser inte att den skulle gå att använda just någon annanstans då den inte är tillräckligt stark för att kunna avlägsna annat än mjuka hårstrån. För ansiktet (överläpp och haka) fungerar den däremot väldigt bra och du behöver inte vara ett proffs för att bemästra hur den fungerar. Låter en del (som en rakapparat) men det är egentligen ingenting som stör oss.

 

Klicka här för att se fler produkter för hårborttagning i ansiktet.

Fler produkter från Flawless


Taggar: hårborttagning , rakning , epilator , kroppsvård , sommar

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.