Taggar: brun utan sol , guide

Redaktören testar: 5 brun utan sol-produkter

Naturligt solkysst hud med fräsch lyster – utan att sola. Vi har testat fem brun utan sol-produkter som gör dig redo att visa spirorna. Här är några av sommarens BUS-favoriter.


Det är enklare än någonsin att fuska sig till en fräscht solbrun hud. Idag finns brun utan sol-produkter i en uppsjö av färger, konsistenser och utföranden. En hälsosam bonus är att du slipper utsätta huden för solens UV-strålar. Skönhetsredaktören Marie Bjerkevall har ägnat våren till att testa flera olika BUS. Allt för att du enklare ska kunna välja din favorit för ansikte eller kropp – eller både och.

Appliceringstips! Använd gärna en BUS-handske när du applicerar produkten. Det gör att du får ett jämnt och precist resultat utan att få fläckar på händerna.Parfymfri mousse – naturligt resultat

Ida Warg Self-Tanning Mousse
En parfymfri brun utan sol-mousse som ger resultat på bara tre timmar. Pumpflaskan gör doseringen smidig och den fluffiga konsistensen är enkel att applicera. Den torkar snabbt och jag tycker att min hy känns mjuk efter användning. Färgen som dyker upp efter ett tag är naturlig och har en härlig kolaton som ger huden en extra dimension när det gäller sommarfräschör.

”Den doftar faktiskt ingenting. Och det är väldigt positivt i BUS-sammanhang!”

– Marie 

 

 

Snabbtorkande mousse – gradvis färg

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse
Snabbverkande mousse som ger mer färg ju längre den får verka på huden innan du sköljer bort produkten (upp till tre timmar). Den är enkel att applicera tack vare mjuk konsistens och den lätt brunfärgade nyansen som gör att det syns var du har smort in produkten. Doften är mild och påminner om en blomstrande sommaräng. Jag gillar att man inom bara tre timmar kan justera vilken nyans huden får – från en lätt gyllene till en djupare mörk färg.

”WOW, vad snabbt den torkar! Den känns inte alls.”

– Marie 

 

 

Mjuk spray – fräsch glow

Isle of Paradise Self Tanning Water
Transparent mist som finns i tre olika färger – ljus, medium och mörk. Jag testar medium och är imponerad av den fina färgen och, framför allt, lystern den ger. Min hy ser riktigt fräsch ut! Sprayen känns mjuk mot huden vilket gör den enkel att dosera och applicera. Den absorberas snabbt och doftar rent, ungefär som nytvättat.

”Så himla enkel att applicera – och vilken lyster!!!”

– Marie

 

 

 

Flytande lotion – lätt färg

Apolosophy Self-Tanning Body Gradual 
Den här passar dig som bara vill ha lite lagom med färg. Du kan bygga på färgen gradvis om du applicerar produkten flera dagar i rad. Är du ovan användare av BUS är det här en toppenprodukt att börja med, tack vare det mjuka resultatet. Lotionen är transparent och har en lätt konsistens som är enkel att applicera. Jag älskar den milda men friska doften som för tankarna till fräscha citrusfrukter.

”Perfekt för att bygga upp en mjuk och naturlig bränna även för ’blekisar’ som jag själv.”

– Marie

 

 

Fluffig mousse – hållbart resultat

Vita Liberata pHenome 2–3 Week Self Tan Mousse
Lyxig mousse i fluffig konsistens med lätt brunfärgad nyans som gör den enkel att applicera. Finns i flera färger, jag testar medium och gillar att man direkt anar vilken nyans huden får. Färgen utvecklas under 4–8 timmar och på mig håller den i åtminstone två veckor – med ett jämnt och matt resultat. Doften känns somrig och fräsch, en mousse du gärna smörjer in huden med.

”Intensiv färg snabbt! Dessutom håller den längre än många BUS jag har testat.”

– Marie
 

 Läs mer: Lyckas med brun utan sol 
Taggar: brun utan sol , guide

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.