Taggar: hårvård , ida warg , vegansk

Ida Warg lanserar vegansk hårvård – läs intervjun

Hon gör inte bara succé på Youtube och i sociala medier – hon har även gjort sig ett namn i skönhetsbranschen. Efter den framgångsrika serien med brun utan sol-produkter lanserar Ida Warg nu egen hårvård.

 

Influencern och entreprenören Ida Warg hade svårt att hitta ett hårvårdsmärke som hon verkligen gillade. Lösningen? Att ta fram egna produkter, som du nu kan köpa online hos Apotek Hjärtat.

"

Det är perfekt att kunna bestämma själv och skapa exakt det jag tycker saknas på marknaden. Det viktigaste för mig är kvaliteten, att de verkligen ska vara vårdande, skonsamma och dofta gott, säger hon.

Ida Warg, influencer och entreprenör

 

Eftersom Ida förespråkar en vegansk livsstil är det självklart att även de skönhetsprodukter hon tar fram är veganska och cruelty free.

 

– Jag vill inte att djur ska behöva lida för att jag ska tvätta mitt hår. Det går utmärkt att göra veganska produkter som är minst lika bra!

 

Idas hårvårdsprodukter är indelade i fem olika serier, som alla innehåller schampo och balsam, för att tillgodose så många olika behov som möjligt. I moisture- och repair-serien finns även återfuktande mask och serum.

– Efter min graviditet är hårkvaliteten inte den bästa samtidigt som jag ofta stylar och bleker håret. Därför är moisture-serien magisk! Jag har gjort den så återfuktande det bara går. Ibland när jag vill ha mer volym så använder jag volymschampot tillsammans med det återfuktande balsamet.

 

För att få ett så friskt hår som möjligt tipsar Ida om att använda bra hårvårdsprodukter och att inte utsätta det för värmeverktyg så ofta.

– Jag äter även väldigt mycket vitaminer varje dag och tycker att håret blivit bättre efter det, säger hon.

 

Som småbarnsmamma är tiden knapp för Ida, men det finns knep att ta till för att ändå hinna styla håret.

– När jag vill få lite fall på mitt platta hår sätter jag upp det i en tofs och lockar tofsen för att sen släppa ut den. Det går på fem minuter! Sedan är torr- och volymschampo alltid en räddare i nöden när jag inte hinner tvätta håret.

 

Du hittar alla produkter från Ida Warg här.

 


Taggar: hårvård , ida warg , vegansk
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.