Upptäck aktiv hårvård från Apolosophy

Längtar ditt hår efter volym, törstar efter en ordentlig fuktboost eller behöver lite extra omvårdnad? Nya Apolosophy Hair innehåller aktiva och vårdande ingredienser som omtänksamt tar hand om håret. Vilket schampo blir din favorit?

 

Ett välmående, vackert och väldoftande hårsvall står på de flestas önskelista när det kommer till hår och hårvård. Apolosophys nya serie med schampo och balsam har tre olika inriktningar – och innehåller produkter som ger extra fukt, reparerar skadat hår eller skapar volym.

– Vår nya Apolosophy hårvårdsserie är framtagen med våra kunders behov i fokus och innehåller aktiva ingredienser med apotekskvalitet som samtidigt ger en härlig doftupplevelse och hårkänsla. De passar alla som vill ge sitt hår extra fukt, volym eller näring. Man kan enkelt skräddarsy sin hårvårdsrutin och kombinera de fem olika produkterna för sina personliga behov, säger produktansvarig Maria Andersson.

Alla produkter innehåller även ett komplex bestående av panthenol och vitamin F som stärker och skyddar håret samt hjälper till att bevara fukt. Produkterna rengör skonsamt och är veganska, dermatologiskt testade och tillverkade i Sverige.

– Flera av de noga utvalda ingredienserna är aktiva, vilket innebär att de är verksamma och faktiskt fungerar. De gör mer än bara att tvätta rent – de tar hand om hår och hårbotten på ett skonsamt sätt.

Nedan kan du läsa mer och ta reda på vilka produkter som passar dig allra bäst.

 

Moisture Shampoo

Blommigt, fruktigt och med en ton av mysk – så doftar detta fuktgivande schampo. Den aktiva och återfuktande ingrediensen hyaluronsyra, som du säkert känner igen från hudvård, har en given plats i detta schampo. Ingrediensen hjälper nämligen hårsäckarna att kapsla in fukt, ger en välmående hårbotten som inte flagnar och motverkar friss. Passar alla vars hår törstar efter lite extra fukt.

Repair Shampoo

Med varma orientaliska dofter av kryddor och vanilj verkar detta schampo reparerande för dig med torrt och skadat hår. Det innehåller ett proteinbaserat komplex som tränger in i hårstråna och bygger upp styrkan inifrån. Schampot verkar även förstärkande, mjukgörande och skyddande – och skyddar dessutom mot yttre påverkan i form av kemikalier, miljöpåfrestningar och styling.

Repair/Moisture Conditioner

Passar alla hårtyper men tar extra bra hand om dig vars hår har slitna, skadade längder och kluvna toppar. Med återfuktande hyaluronsyra och reparerande proteinkomplex. Innehåller även vårdande, mjukgörande och stärkande ricinolja.

    
Volume Shampoo

Har du tunt och fint hår och vill ha extra volym och stuns? Då passar detta schampo perfekt på badkarskanten. Det innehåller risprotein som ger ett vackert svall med naturlig glans och volym med doftnoter som varm vanilj och blommor. Risproteinet ökar dessutom hårets förmåga att binda fukt.

Volume Conditioner

Volymbalsamet innehåller även det risprotein som hjälper håret att få ett lyft. Det vårdande balsamet innehåller dessutom mjukgörande ricinolja och återfuktande glycerin som gör håret mjukt och glansigt utan att tynga ner håret.


Taggar: apolosophy hair , hår , schampo
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.