Taggar: hårvård , hjärtats

Mild hårvård för hela familjen

Lockigt eller rakt, långt eller kort, ung eller gammal. Det spelar ingen roll – Hjärtats hårprodukter passar hela familjen. Vilken blir din favorit?

 
Hjärtats schampo lämnar en frisk och mjukt blommig doft av bland annat mysk, jasmin och mandarin i håret. Parfymen som används innehåller inga kända parfymallergener, men för den som vill finns också oparfymerat schampo. Hårsprayen, moussen och misten är alla fria från parfym.

– Alla oparfymerade produkter är rekommenderade av Asthma Allergy Nordic. Hårsprayen var först ut, och är den första aerosolsprayen på marknaden med den märkningen, säger Maria, produktchef för Hjärtats hår.

 

Varsam hårtvätt

Hjärtats hårprodukter kan tack vare sin milda formula användas av alla i familjen. Barn under ett halvår behöver inte använda schampo, och för äldre barn räcker det att tvätta håret en gång i veckan. När det gäller den vuxna delen av familjen tipsar Emmelie, frisör och inköpare på Apotek Hjärtat, om att inte tvätta för ofta.  

– Max två till tre gånger i veckan. Tvättar du det oftare ökar den naturliga talgproduktionen och håret upplevs snabbare som fett.

Enkla stylingtips


Vardag 
Borsta igenom håret och spraya lätt med Hjärtats hårmist i torrt hår. Gnugga fingertopparna i hårbotten för att forma och ge textur. Håret får genast förnyad fräschör!

Festligt Applicera Hjärtats hårmousse, som både ger textur och värmeskydd, i fuktigt hår och föna torrt. Föna gärna håret upp och ner – det ger ännu mer volym! Vill du ha en mer glamourös look – locka håret med valfri tång och fixera med Hjärtats hårspray.


Hjärtats Schampo 
Rengör skonsamt ditt hår med Hjärtats schampo som innehåller rengörande ämnen från bland annat kokosnötolja. Den innehåller också fuktgivande aloe vera. Finns både som milt parfymerad eller oparfymerad.

 

Hjärtats Hårspray Strong Hold Forma och ge ditt hår full stadga med Hjärtats Hårspray. Den första aerosolsprayen på marknaden som märkning från Asthma Allergy Nordic. Hårsprayen innehåller dessutom vårdande provitamin B5 för att göra ditt hår ännu vackrare.

 

Hjärtats Hårmousse Volymgivande mousse som ger ditt hår naturlig glans. Du formar enkelt ditt hår med moussen för mer volym. Hjärtats Hårmousse skyddar även ditt hår mot värmestänger och fön som annars lätt sliter på håret.

 

Hjärtats Hårmist: Fräscha upp håret med Hjärtats Hårmist som formar och ger struktur till håret. Hårmisten är lätt att borsta och tvätta ur vid behov. Den innehåller också värmeskydd för att göra styling med värmestänger och fön mer skonsam.


Taggar: hårvård , hjärtats

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.