Isabella Löwengrips bästa skönhetstips

Isabella Löwengrip har minst sagt många bollar i luften. Bland annat har hon startat upp sitt eget skönhetsmärke, Löwengrip Beauty, som hyllats bland skönhetsfrälsta. Vi tog ett snack med Isabella om skönhetsrutiner, favoritprodukter och tidsbrist. Självklart passade vi också på att fråga om hennes personliga favoriter i Löwengrips sortiment.

 

Hej Isabella! Vad är viktigt för dig när du väljer skönhetsprodukter?

Att de är skonsamma, men samtidigt effektiva. För mig med känslig hy och hårbotten är det vanligt att produkterna är milda, parfymfria, i alldagliga förpackningar. Det ändrar Löwengrip på! Jag vill få använda syror och andra aktiva extrakt för synliga resultat, utan att det irriterar min känsliga hy. Skönhet ska vara en härlig upplevelse för alla, med eleganta dofter, vackra förpackningar och härliga texturer. Oavsett din hud- eller hårtyp.

Om du måste välja, vilka är dina tre favoritprodukter ur Löwengrip Care & Color-sortimentet?

Den här tiden på året kräver min hud lite extra omtanke och fukt. Därför ser jag till att sova med Sleeping Sensation – Hydrating Mask på, ett par gången i veckan, för ständigt återfuktad hy. Dessutom bär jag alltid med mig Moisture on the Go – Facial Mist. Jag använder den efter rengöring men också för extra fukt ovanpå smink, återkommande under dagen. Fukt är verkligen hemligheten bakom vacker hy! Samma sak gäller för mitt hår. Det är på ett helt annat humör under vinterhalvåret än det är under resten av året. Jag älskar att skämma bort håret med mycket fukt och näring, och använder The Cure - Hair Mask en eller två gånger i veckan.

Apropå hår, vad är dina bästa tips för att hålla håret fint?

Tvätta inte det för ofta och gör inpackningar regelbundet. Tänk på att låta håret vila från plattång, locktång och föning så ofta det går. Värme är nämligen inte alltid hårets bästa vän. När jag använder värmeverktyg använder jag alltid ett värmeskydd – antingen Protein & Texture - Volumizing Lotion eller Long Lasting – Heat Protector.

Berätta om din hudvårdsrutin!

Jag börjar morgonen med att tvätta ansiktet med Clean & Calm – Facial Cleanser. Därefter använder jag vår pH-återställande fuktmist Moisture On The Go – Facial Mist, applicerar The Serum – Facial Serum och avslutar med The Cream – Facial Cream. Efter det är min hy redo för make-up och håller fuktbalansen hela dagen.

Vad unnar du dig när du vill ta hand om dig själv lite extra?

Det är inte bara min hud som är känslig, jag är också väldig känslig för vad jag äter. Därför tänker jag automatiskt en hel del på vad jag stoppar i mig. Jag mår bäst av att äta vegetarisk eller plantbaserad kost. När jag ska unna mig något extra vill jag koppla av och inte göra någonting. Då lägger jag på en ansiktsbehandling, så som Cell Renewal – Facial Exfoliant. Det är en kemisk peeling som verkligen är enastående bra, den avlägsnar döda hudceller och ökar cirkulationen i huden utan att irritera min känsliga hy.

Hur lång tid tar din sminkrutin varje morgon?

Ungefär 20 minuter, men eftersom jag får hjälp med att lägga mitt smink på morgonen så kan jag göra annat under tiden, som att ta telefonmöten eller svara på mail och då får jag tid till annat. Som att umgås med barnen, den tiden är viktigast av allt!

Finns det någon skönhetsprodukt du aldrig skulle klara dig utan?

Mitt torrschampo! Som tvåbarnsmamma sparar jag tid genom att inte behöva tvätta håret varje dag. Har jag en dålig hårdag räddar jag det med mitt bästsäljande torrschampo Good To Go – Dry Shampoo som ger en fräsch, nytvättad känsla och perfekt volym.

Har du någon quick-fix som du tar till när du vill ha en snabb uppfräschning? 

Om jag har ont om tid, eller vill få en naturlig styling, så gör All Time High – Dry Volume Spray underverk. Den är som att få håret stylat och fönat, fast på flaska!

Hitta nya skönhetsfavoriter!

Är du nyfiken på Isabellas skönhetsprodukter? Här hittar du hela Löwengrip-sortimentet!

Upptäck produkter från Löwengrip


Taggar: hudvård , isabella löwengrip

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.