Taggar: fotvård , apolosophy

6 steg till fina fötter

Ge fötterna lite kärlek! Följ denna rutin med Apolosophys fotvårdsserie som peelar, vårdar och mjukar upp, så mår de snart tipptopp.

 1. 1

  Klipp, rengör & mjuka upp

  Börja med att klippa naglarna. Använd gärna en böjd sax för att lättare komma åt i kanterna. Tappa sedan upp ett varmt och avkopplande fotbad och häll i 1–2 msk Apolosophy Relaxing Foot Bath. Nu kan du ta fram en bra bok och låta fotbadet göra grovjobbet i din fotvårdsrutin genom att rengöra och mjuka upp. Låt verka i 10-15 min.
 1. 2

  Peela bort döda hudceller

  Smörj in fötterna med Apolosophy Smoothing Foot Scrub som med hjälp av kisel och mjukgörande rapsolja återfuktar huden och avlägsnar döda hudceller.
 1. 3

  Säg hej då till förhårdnader

  Nu är det dags att ta tag i fotens mest utsatta områden – hälar, trampdynor och klämda tår. Med en bra fotfil vinner du över de flesta förhårdnader och får istället lena och fina fötter.
 1. 4

  Återfukta & svalka

  När du har filat bort förhårdnader och valkar är det dags att återfukta fötterna med hjälp av en effektiv fotkräm. Apolosophys Caring Foot Cream bjuder på svalkande eukalyptusolja, fuktbindande karbamid och fuktgivande glycerin som gör nyfilade fötter mjuka och sköna.
 1. 5

  Kurbehandling

  För att hålla fötterna i toppform kan du var tredje månad ge fötterna en professionell spabehandling med hjälp av Apolosophy Exfoliating Socks. Exfolierande strumpor som träs på fötterna där de får verka i 60 minuter. Efter 5-10 dagar, och cirka två veckor framåt, faller torr och död hud av. En effektiv peelingbehandling som inte kräver skrubb eller fil.
 1. 6

  Förebygg dålig lukt

  Behåll den rena och friska känslan med hjälp av Apolosophy Refreshing Foot Deo Spray.
  En svalkande antiperspirant som sprayas på rena och torra fötter för att motverka dålig lukt. Fotsprayen funkar även utmärkt att använda mot svettningar i händerna.

Taggar: fotvård , apolosophy

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.