Behandlingar för bättre hudhälsa

På Apotek Hjärtat i Mall of Scandinavia i Stockholm kan våra välutbildade hudterapeuter hjälpa dig på vägen till en bättre hudhälsa.

Våra ansiktsbehandlingar är framtagna för att vara effektiva och resultatinriktade. Vi anpassar oss efter ditt hudtillstånd, din livsstil och dina önskemål om resultat och erbjuder flera typer av behandlingar som utförs med noga utvalda produkter.

 

 

Hjärtats behandlingar

 

Ansiktsbehandling

 • Ansiktsbehandling klassisk, 60 minuter, 590 kr

  Vår klassiska ansiktsbehandling är en avkopplade behandling som anpassas efter dig och din hudtyp. Hudterapeuten hjälper dig att hitta en passande hudvårdsrutin för dig och dina behov. I behandlingen ingår rengöring, återfuktning av huden och avslutas med en passande ansiktsmask och ansiktskräm.
 • Ansiktsbehandling problemhud, 60 minuter, 590 kr

  Passar dig med tonårsacne eller vuxenacne. Behandlingen sker med noga utvalda produkter anpassade för din hudtyp. Du och din hudterapeut kommer överens om vilka steg som ska genomföras. I flera fall behövs upprepade behandlingar.
 • Ansiktsbehandling känslig hud, 60 minuter, 590 kr

  Passar dig med hudrodnad, rosacea eller om du misstänker att du har rosacea. Behandlingen sker med noga utvalda produkter anpassade efter din hudtyp. Hudterapeuten hjälpa dig också med en passande hudvårdsrutin för dig och dina behov. I flera fall behövs upprepade behandlingar.
 • Ansiktsbehandling man, 60 minuter, 590 kr

  Mäns hudtyper skiljer sig ofta mot kvinnors hudtyper. Mannens hud är ofta grövre än kvinnans och behöver andra behandlingsmetoder för att skapa lyster. Hudterapeuten hjälper dig att hitta en passande hudvårdsrutin för dig och dina behov. I behandlingen ingår rengöring, återfuktning av huden och avslutas med en passande ansiktsmask och ansiktskräm
 • Ansiktsbehandling ungdom, 60 minuter, 490 kr

  Huden förändras mycket under tonåren. Vår ansiktsbehandling för ungdomshy är en skräddarsydd behandling som passar perfekt för dig som vill ta hand om din hy på bästa sätt. Behandlingen är speciellt utformad för att rengöra och återfukta huden samtidigt som den ger en fräsch och hälsosam lyster. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet och våra erfarna hudterapeuter ser till att du får den bästa möjliga behandlingen.


Bryn och fransar

Färgning frans eller bryn inkl lättare plock, 15 minuter, 150 kr

Vi erbjuder färgning av fransar eller bryn inklusive lättare plock. Färgning av bryn eller fransar tar cirka 15 minuter och kostar 150 kr. Du kan du välja mellan brun, svartbrun och svart.  Resultatet håller upp till sex veckor

Färgning av frans och bryn inkl lättare plock, 30 minuter, 250 kr

Vi erbjuder färgning av fransar eller bryn inklusive lättare plock. Färgning av bryn eller fransar tar cirka 20 minuter och kostar 250 kr. Du kan du välja mellan brun, svartbrun och svart.  Resultatet håller upp till sex veckor

 
Medicinsk öronhåltagning

 

Ansiktsbehandling Dermalogica 

ProSkin 60 minuter | 900kr

ProSkin 60 är den ultimata Dermalogicabehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är unik för just din hud. En ultimat avkoppling där du vilar skönt nedbäddad i en bekväm behandlingssäng.

Behandlingen inleds med professionell dubbelrengöring av ansikte, hals och dekolletage/axlar/nacke och därefter utförs en noggrann hudanalys. Du och hudterapeuten kommer överens om vilken inriktning din behandling ska ha och vilka steg som ska genomföras:

• exfoliering/peeling
• djuprengörande portömning
• ansiktsmassage
• intensivbehandling med serum & masker.

Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat.

 

ProSkin 30 minuter | 500 kr

En högintensiv Dermalogicabehandling anpassad efter din hud och dina prioriterade önskemål. Koppla av en halvtimme i en bekväm behandlingssäng medan hudterapeuten inleder med noggrann rengöring av ditt ansikte och sedan analyserar din hud.

Ni kommer därefter överens om vilket av följande behandlingssteg som är viktigast för din hud just nu:

• exfoliering/peeling
• djuprengörande portömning
• ansiktsmassage
• intensivbehandling med serum & masker.

Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat.

 

Facefit 10 minuter | 200 kr

Få hälsosamt strålande hud på 10 minuter! En kortare hudvårdsbehandling för dig som har ont om tid men vill ha en snabb ”pick-me-up”. Sitt ner och blunda en stund och låt hudterapeuten göra rent ditt ansikte och därefter använda Dermalogicas avancerade specialprodukter, anpassade efter din huds behov.

 

FaceMapping

Face Mapping är Dermalogicas helt unika hudanalys och utförs av våra välutbildade hudterapeuter. Få reda på allt om din hud och hur du ska sköta den på bästa sätt. Face Mapping är helt kostnadsfritt och ingår även i alla våra Dermalogicabehandlingar.

 

 

 

 

Ansiktsbehandling Maria Åkerberg

Deepskin Organics AHA Treatment, 30 minuter, 390 kr

En snabb och effektiv behandling ned naturlig mjölksyra som har en milt peelande och revitaliserande effekt. Huden får bättre lyster, förfinade porer och blir återfuktad.

 

Deepskin Pure Cell Treatment, 90 minuter, 1400 kr

Unik ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot. Ger ökad cellförnyelse och skyddar huden mot fria radikaler. Stimulerar kollagenproduktionen och ger omedelbar lyster.

 


Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.