Swedish Solution

Swedish Solution är ett svenskt varumärke som erbjuder innovativa produkter för naturlig anti-ageing och skönhet. Fokus ligger på lösningar för slät hud och hårvård för kvinnor och män.

Genom att kontinuerligt ta fram effektiva och unika hudvårdsprodukter för fin hy och rynkor, ärr och akne samt torra hälar och fina fötter, ligger Swedish Solution i framkant av den teknologiska utvecklingen. 

I sortimentet hittar du bland annat MediWrink som är unika plåster för rynkor i ansiktet och bröst/dekolletage av medicinsk silikon. Plåstren kombinerar djup hudåterfuktning med kompression för att din hud ska upplevas fylligare och slätare för att effektivt minska rynkor. Synligheten av fina linjer och rynkor minskar och uppkomsten av nya rynkor förebyggs. 

Det finns en ökande mängd bevis för att massage har en positiv, förnyande effekt på hud och hår. Bland annat stimuleras hudens struktur, kollagen, fasthet och dess elastiska fibrer av massage med resultatet att huden upplevs yngre. Swedish Solution erbjuder flera effektiva anti-age verktyg för ansiktsmassage.  Testa själv att massera huden i ansiktet en minut, morgon och kväll under 10 dagar, med t.ex. Ansiktspenna med micromassage & värme eller Ansiktsmassör anti-age.

Handla dina produkter från Swedish Solution på Apotek Hjärtat online.