Le Mini Macaron

Le Mini Macaron ger dig möjlighet att på ett säkert sätt utföra gel-manikyr i hemmet, med perfekt resultat. Gellacken är noggrant utvecklade med en extra snabbtorkande formula, i syfte att minska risken för allergiska reaktioner och eliminera oönskad effekt. Att göra manikyr med Le Mini Macaron är säkert just tack vare den snabbtorkande proceduren. Du härdar nämligen en nagel i taget vilket kortar ner torkningsprocessen och risken för oönskade reaktioner på naglar och nagelband blir näst intill obefintlig.

Förutom att Le Mini Macaron är säker att använda så erbjuds en bred serie av färger på nagellack som är både lekfulla, vågade, feminina och stilrent sobra. Helt enkelt; färger för alla tänkbara tillfällen och stilar! För att göra händer och naglar extra vackra så finns även härliga nagel- och handmasker som mjukar upp och ger näring till naglar och händer. Hand- och nagelmaskerna passar dessutom att använda om du ägnar dig åt Koreansk skönhetsvård och förhöjer känslan av vackra händer och naglar genom att mjuka upp huden samt ge lyster och spänst till naglar och nagelband. En bra start på en skön manikyr-stund är att använda just en nagelmask, för att ge näring till naglarna och skapa bra underlag för nagellacket.

Missa inte heller de fina manikyrkiten som låter dig skapa läckert metallic-skimrande manikyr, där bara fantasin sätter gränsen! För vem har inte drömt, om än kanske i smyg, om pärlemorskimmer eller en läckert kromad finish på naglarna? Metallic-manikyren kan användas tillsammans med transparent nagellack eller kombineras med färgade lack för en häftig futuristisk look. I sortiment hittar du även effektiv borttagning för gellack, som snabbt och smidigt tar bort nagellacket när du känner att det är dags för en ny färg.

Naglarna är nu mera en del av din outfit! Precis på samma sätt som du vill skapa personliga uttryck genom kläder och make up så blir det allt mer vanligt att naglarna är en del av looken. Tack vare ny teknik och en oändlig uppsjö av härliga färger och tillbehör för gel-manikyr i hemmet så kan du nu fullända din stil med naglar som matchar tillfället, vare sig du vill vara vardagsfin, bröllopsvacker eller festsnygg.

Le Mini Macaron är enkel att använda och låter dig skapa perfekta naglar som håller länge på bara några minuter. Ger dig en felfri manikyr oavsett om du har bråttom till festen eller har en skön spa-kväll hemma. Manikyrlampan kan även användas på tånaglarna, för att ge det där lilla extra till dina fötter exempelvis när du ska bära sandaler med öppen tå. Slipp vänta i onödan på nagellack som torkar – köp produkter från Le Mini Macaron online hos Apotek Hjärtat!