decléor

Decléor

Decléor är ett ledande varumärke inom hudvård som har funnits sedan 1974. Deras produkter är fyllda med ingredienser av naturligt ursprung, med en lång och gedigen historia som stöds av vetenskap och hudterapeutens professionella händer. Sedan början har grunden i deras produkter varit eteriska oljor som är välkända för sina kraftfulla egenskaper för både hud och sinne. Decléor väljer endast de renaste och mest effektiva eteriska oljorna av förstklassig kvalitet i kombination med banbrytande teknik och kunskap om hudvård. Deras målsättning är att minst 95% av alla ingredienser i deras produkter ska vara av naturligt ursprung. Decléor har funnits på den svenska hudvårdsmarknaden i många år och är ett välkänt varumärke i branschen.

Effektiv och naturlig hudvård

Nyckeln till Decléors filosofi är förståelsen för att skönhet är mer än bara hudvård. Genom Decléors dofter har produkterna även en unik och balanserande effekt på hud, kropp och sinne. De eteriska oljor som används i produkterna kommer från de bästa regionerna runt om i världen och från den mest optimala delen av de bästa växterna. Oljorna väljs ut, extraheras och komponeras av experter med högsta kompetens inom området. De är professionellt sammansatta för att säkerställa maximal effekt på huden. Utöver eteriska och botaniska oljor innehåller produkterna även andra naturliga ingredienser som salicylsyra, ferulinsyra, hyaluronsyra och mjölksyra. Med dessa unika och naturliga ingredienser skapar Decléor en naturlig och aktiv hudvård.

Ingrediensfokuserad hudvård

Decléor har en ingrediensfokuserad hudvård. Deras hudvårdsserier har fått sina namn efter eteriska oljor som passar till specifika behov och jobbar med att uppfylla önskad hudvårdsresultat. Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du bland annat ansiktskrämer, serum, ansiktsmasker och rengöring från Decléor. Köp hudvård från Decléor online hos Apotek Hjärtat.