Nyttadesign

Nyttadesign erbjuder produkter för att öka ditt välbefinnande med hjälp av produkter tillverkade i ekologiska och naturliga material. I sortiment hittar du härliga tillbehör för yoga, praktiska resekragar och sköna värmekuddar med olika fyllning.

Med en vetekudde eller en värmekudde kan du lindra smärta på ett behagligt sätt. Vare sig det rör sig om mensvärk, ledvärk eller muskelvärk så kan det vara skönt att lägga värme – eller kyla mot det värkande området. Värmekuddarna kan antingen värmas i ugnen eller kylas ner i frysen en stund.

En vetevärmare kan användas även om du inte har ont någonstans och passar perfekt kyliga dagar, när du känner dig frusen. Vetekudden passar också utmärkt att använda för att förberreda läggdags för din bebis genom att värma upp sängen en stund innan barnet läggs ner för att sova.

I sortiment hittar du produkter som bidrar till att du kan hitta en bättre balans i kroppen och ger dig möjlighet till en naturligt frisk känsla. Värmekuddarna och är dessutom CE-märkta och uppfyller kraven i Läkemedelsverkets föreskrifter om medicintekniska produkter klass 1. Missa inte heller den härliga resekudden – en mjuk och rejäl nackkudde som gör din bil, tåg eller flygresa mer bekväm. Handla produkter från Nyttadesign smidigt online hos Apotek Hjärtat!

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.