Nyttadesign

Nyttadesign erbjuder produkter för att öka ditt välbefinnande med hjälp av produkter tillverkade i ekologiska och naturliga material. I sortiment hittar du härliga tillbehör för yoga, praktiska resekragar och sköna värmekuddar med olika fyllning.

Med en vetekudde eller en värmekudde kan du få en avslappnade stund på ett behagligt sätt för spända muskler. Vare sig det rör sig om mensvärk, ledvärk eller muskelvärk så kan det vara skönt att lägga värme – eller kyla mot det värkande området. Värmekuddarna kan antingen värmas i ugnen eller kylas ner i frysen en stund.

En vetevärmare kan användas även om du inte har ont någonstans och passar perfekt kyliga dagar, när du känner dig frusen. Vetekudden passar också utmärkt att använda för att förberreda läggdags för din bebis genom att värma upp sängen en stund innan barnet läggs ner för att sova. Missa inte heller den härliga resekudden – en mjuk och rejäl nackkudde som gör din bil, tåg eller flygresa mer bekväm. 

I sortiment hittar du produkter som bidrar till att du kan hitta en bättre balans i kroppen och ger dig möjlighet till en naturligt frisk känsla. Värmekuddarna är miljömärkta med Bra Miljöval och det textila material som Nyttadesign använder kommer från ekologiskt odlad råvara med fyllning bestående av restmaterial från bland annat lantbruk, vingårdar och fruktindustri.

Handla produkter från Nyttadesign smidigt online hos Apotek Hjärtat!