Emma noël

Emma Noël är ett franskt familjeföretag som tillverkar ekologiska högkvalitativa skönhetsprodukter. Alla produkter tillverkas i Pont-Saint-Esprit, en liten fransk stad mellan Provence och Cevennerna.

Som bas till all hudvård används växtbaserade jungfruoljor som naturligt har egenskaper som fuktgivande, mjukgörande och reparerande. Med jungfruolja menas att oljan är den första oljan som kallpressas från råvaran, som kan vara frön, nötter eller frukter. Med denna mekaniska metod förorenas inte oljorna och du får en ren koncentrerad olja med alla kvaliteter från de naturliga ingredienserna, allt från vitaminer och antioxidanter till essentiella fettsyror som hjälper till att reparera celler i huden.

Sortimentet består av oljor, krämer och tvålar, främst för kroppen men också passande för ansikte, hår och naglar. Produkterna är fria från SLES, DEA, PEG samt parabener. De får sin doft från väldoftande eteriska oljor och innehåller inga syntetiska doft- eller färgämnen. Alla produkterna är dermatologiskt testade. Köp produkter från Emma Noël online hos Apotek Hjärtat.