Rehband

Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning. Med över 60 års erfarenhet och kompetens vet Rehband hur du ska uppnå din fulla potential för en aktiv livsstil. Med ett ben i medicinsk forskning och det andra i sportvärlden kan Reband utveckla produkter från de bästa av två världar.

Rehbands sortiment består av produkter som möter behov inom rehabilitering, friskvård och återhämtning. Utöver rehabiliteringsfokuserade produkter, inriktar sig Rehband även på att ta fram produkter för att förebygga skador. Genom innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att nå sin fulla potential, vare sig det handlar om rehabilitering av befintlig skada eller för att nå nya framgångar med sin träning.

Rehband är ett erkänt och älskat varumärke bland idrottsutövare på alla nivåer, i mer än 50 länder runt om i världen. Rehbands produkter erbjuder högsta kvalitet, funktion och design och hjälper dig att prestera på topp.

Rehband har över 60 års medicinsk forskning och produktutveckling. Produkterna är medicinskt klassade med patenterad anatomisk passform med storleksguide för att passa individuella behov. De designas i Sverige och produceras i Europa.

Våra knän ska klara belastning, vridningar, lyft, hastiga stopp och en mängd andra rörelser. Att ge knäna det bästa stöd de kan få både ökar din prestation och förebygger knäskador, som löparknä eller hopparknä, på samma gång. Här hittar du vårt stora sortiment av medicinskt klassade knäskydd och knästöd som hjälper dig vid både träning och rehabilitering oavsett vilken aktivitet eller sport du utövar.

Hos Apotek Hjärtat hittar du bland annat Rehband Basic Wrist Support, Rehband Knee Support och Rehband Ankle Support med mycket mer. Handla produkter från Rehband online på Apotek Hjärtat för att nå din fulla potential för en aktiv livsstil.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.