Living Sea Therapy

Living Sea Therapy är ett varumärke med havet i fokus. Med välgörande produkter för kroppen som låter dig njuta av bad, dusch och hudvård på ett naturligt sätt. Hudvårdsprodukterna innehåller det unika Living Sea Complex som är ett resultat av flera års arbete, research och ett stort brinnande intresse för just havet. Den speciella formulan innehåller ingredienser från kusten vid Cornwall, med sina dramatiska miljöer bestående av klippor och stenar från urminnes tider. Komplexet är berikat med tre sorters alger, destillerat havssalt, pimpstenspulver och eteriska oljor från salvia och grönmynta. Allt tillsammans med naturligt välgörande effekt på huden.

Alger och sjögräs innehåller som många vet en rad nyttigheter. I Living Sea Complex har tre sorters alger kombinerats för att tillsammans ge näring, vitaminer och mineraler till din hud. Brunalg, bladderwrack och sjöspaghetti samsas i det unika komplexet som även innehåller hållbart framtaget havssalt rikt på mineraler, pimpstenspulver som varsamt exfolierar huden samt essentiella växtoljor som stimulerar både kropp och sinne.

Living Sea Therapy är ett resultat av att två eldsjälar möttes, långt hemifrån på en regnskogsexpedition på Borneo, med en delad passion för havet. De båda delar även intresset för att hjälpa samhälle och natur, att ge tillbaka och att bruka jorden på ett hållbart sätt. Living Sea Therapy använder sig enbart av alger som är handskördade och noga utvalda för att inte störa havets klimat. Med samma tänk utvinns alla ingredienser i hudvårdsprodukterna.

Cornwalls kustsida är platsen där företaget har sin bas, där landskapet är dramatiskt och levande med tydliga märken av en svunnen tid. Med sina robusta, vågpiskade klippor och stora skogar av alger och sjögräs som finns att upptäcka under havsytan är detta en självklar miljö för Living Sea Therapys högkvarter. Där pågår även ett givet samarbete med systerbolagen Cornish Seaweed och Cornish Sea Salt

I sortiment hittar du allt du behöver för en skonsam, djuprengörande och välgörande helkroppsbehandling, med så väl badsalt, duschkräm och hand- och kroppslotion. Produkterna passar alla hudtyper och är naturligt doftsatta med växtbaserade oljor. Berika huden med havets naturliga krafter, köp produkter från Living Sea Therapy online hos Apotek Hjärtat!