Homie

Homie vill göra det lättare att leva ett liv i balans. För Homie är hälsa ett brett begrepp som betyder flera olika saker. Förutom träning, hälsosam mat och kosttillskott vill de även inkludera positiv energi och vackra miljöer.

Homie skapar produkter av hög kvalitet, något som de också uttrycker genom sin design. Produkterna har designats för att passa in i hemmet. Ofta gömmer man undan liknande produkter. Genom att till exempel kosttillskotten har en stilren design som passar in i inredningen blir de en påminnelse om att ta sina vitaminer.

Med utgångspunkten att vi spenderar mycket tid i hemmet fick företaget namnet Homie.  Homie är framtaget av experter inom träning, design och kost. De drivs av att tänka nytt och vara nyfikna. De vill med hjälp av produkterna göra vardagen mer behaglig, sund och hälsosam. De vill öka medvetenheten kring hur saker runt oss påverkar energin. Homie hjälper till att uppmuntra till en balans mellan de olika delarna i vardagen. Genom god design känns vissa bitar mer lustfyllda och ger samtidigt något extra när de står framme i hemmet.