Eos

Eos

Eos erbjuder mjukgörande produkter för hela kroppen, men framförallt allt är de kända för sitt populära läppbalsam. Varumärket har samma vision som från dag ett: att producera produkter som levererar stunder av glädje. Eos har vunnit över 50 utmärkelser för sina produkter.

Allt började med en enkel tanke: måste läppbalsam se och kännas tråkigt? Utifrån denna idé skapades och utvecklades Eos. Läppbalsamet har en snygg rund design och innehåller naturliga ingredienser som gör läpparna sensationellt mjuka.

För Eos har det alltid varit viktigt att innehållet och ingredienserna i produkterna är bra och snälla mot huden. Bivax, olivolja, sheasmör, kokosnötsolja och avokadoolja är några exempel på ingredienser som Eos använder sig utav i sina produkter. Företaget letar konstant efter ingredienser med högsta kvalitet för att försäkra sig om att deras produkter är lika säkra som effektiva.

Alla Eos produkter testas under uppsyn av hudspecialister. Hudvård- och skönhetsprodukterna testas dessutom på oberoende anläggningar av konsumentgrupper, där även människor med känslig hy är representerade. Allt för att Eos produkter ska hålla en sån hög kvalitet som möjligt.

Hos Apotek Hjärtat hittar du flera olika varianter av Eos läppbalsam, som är älskad av människor runt hela världen. Du hittar bland annat Active Protection, ett läppbalsam med solskyddsfaktor i. Välj mellan SPF 15 eller SPF 30. I sortimentet finns Active Repair som reparerar ömmande läppar och Shimmer Lip Balm som ger dina läppar lite extra glans. Dessutom finns det ekologiska läppbalsam som består av 100% naturliga ingredienser. Eos läppbalsam finns i flera härliga dofter såsom granatäpple och hallon, mint, citron samt grapefruit. Du hittar även Eos Hand Lotion som återfuktar upp till 24 timmar. Köp Eos populära produkter online hos oss på Apotek Hjärtat!