E Nature

E Nature grundades av principen att skapa genombrott för hudtyper med hjälp av koreansk teknik och de säkraste och mest effektiva naturliga ingredienserna. Tre serier kommer lanseras initialt och det är Birch Juice med Bjärksav, upp till 90 procent i vissa produkter. Björksav innehåller mängder med vitaminer för kroppen;  kalcium, magnesium proteiner, aminosyror och enzymer. Utöver det innehåller saven proteiner, aminosyror och enzymer. 

Birch Juice; Ett rent, effektivt och björksav -baserad hudvårdsserie som är avsedd för att ge huden optimal fuktighet och rikliga antioxidanter. 

Cicaherb;  Tack vare ingrediensens naturliga helande funktioner är Cicaherb Restore formula effektiv för regenerering, läkning och skydd av huden. Passar en torr och känslig hud.

Moringa Cleansing. Här finns rengöring för alla hudtyper. Moringa är en näringsrik trädväxt som i Afrika länge använts som näringsstöd och kallas därför ”Livets träd”. Det bästa ur näringssynpunkt är att använda bladen torkade och malda till pulver och det är precis det som skett i denna effektiva rengöringsserie.

E Nature´s produkter är veganska och fria från parabener, mineralolja och artificiella dofter. Förpackningarna är ekologiskt framställda.