Dapper Dan

Dapper Dan erbjuder grooming för skägg- och hår av salongskvalité. Produkterna är noga utvecklade under hela tio år, i samarbete med bland annat professionella barberare och branschfolk som tillsammans har skapat groomingprodukter av hög kvalité tillgängliga för alla. Produkterna passar så väl enklare vardagsstyling så som noggrant utförd grooming på välfriserade gentlemän. I sortiment hittar du hårpomada av olika sort, som kan användas till både skägg och hår. Missa inte de fina presentkiten att ge till någon du tycker om eller varför inte unna dig själv?

Att styla hår och skägg är någonting som blir allt mer populärt, och det finns nu för tiden många olika produkter på marknaden för olika ändamål. Kanske du bär en stiligt vaxad mustasch eller ett häftigt helskägg? Precis som att sköta om och styla håret du har på huvudet så är det också viktigt att sköta om det du har i ansiktet.

En skön skäggolja mjukar upp, gör skägget enklare att hantera och ger dessutom en fin glans och lyster. När du använder pomada eller mustaschvax så är det behändigt om det är lätthanterligt och enkelt att tvätta ur när dagen är slut. Dapper Dans produkter är snälla mot huden och dessutom väldoftande av exempelvis sandelträ, vanilj och tonkaböna. Att ägna sig åt grooming hemma behöver inte vara svårt – däremot så sätter det piff på tillvaron och ger dig en mer sofistikerad look. Köp produkter från Dapper Dan online hos Apotek Hjärtat!