Colab

Colab utvecklar torrschampon i flera härliga dofter som passar alla hårtyper och hårfärger. Torrschampot är skapat av ett team skönhetsexperter och toppbloggare som tillsammans skapat en formula som är effektiv och väldoftande. Den innovativa formulanen absorberar överflödig olja utan att lämna vita rester på håret. Sprayen är lätt att använda och ger ett snabbt resultat.

Torrschampo är perfekt att använda mellan tvättarna för att håret ska kännas extra fräscht. Kan även användas som en stylingprodukt för att ge en matt finish med volym. Torrschampot från Colab kommer rädda dig från dåliga hårdagar och ge ditt hår en fantastisk finish.

Colab är ett prisbelönt torrschampo som produceras och designas i Storbritannien, idag säljs torrschampot i flera olika länder. Colab producerar vegan-vänliga produkter och testats inte på djur. Sprayflaskan kommer i härliga färger och olika mönster med flera olika spännande dofter – allt från fruktiga dofter, till tropiska och söta aromer.

Apotek Hjärtat erbjuder flera olika torrschampon från Colab, bland annat Colab Paradise Dry Shampoo med doft av kokosnöt, Colab Fruity Dry Schampoo med en härlig doft av melon och äpple, samt Colab Unicorn Dry Schampoo med en fötrollande doft av vanilj och plommon. Köp torrschampo från Colab online hos Apotek Hjärtat.