canephron

Canephron

Bionorica är en av de ledande tillverkarna av växtbaserade läkemedel i världen. Här kombineras modern läkemedelsforskning med växters effektivitet i syfte att bidra till människors hälsa. Bionorica arbetar med över 500 universitet, institut och sjukhus runt om i världen och producerar fytofarmaceutiska läkemedel mot förkylningssymptom, bihåleinflammation, urinvägsinfektion och klimakteriebesvär

De flesta kvinnor får urinvägsinfektion en eller flera gånger under sitt liv och återkommande urinvägsinfektioner kan förekomma oftare efter klimakteriet, då slemhinnorna blivit tunnare och skörare.

Canephron är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som lindrar symptom vid återkommande urinvägsinfektioner. Det är en antibiotikafri behandling som dämpar sveda och minskar behovet av att kissa oftare än vanligt.

Bionorica är stolta över att med hjälp av sina växtbaserade läkemedel på ett effektivt sätt kunna bidra till människors hälsa och välmående i 45 olika länder. Modern, växtbaserad medicin är helt enkelt här för att stanna.

Köp Canephron online eller i butik hos oss på Apotek Hjärtat!