Blanx

BlanX ger vitare tänder utan användning av blekmedel och slipmedel. BlanX laboratorier har utvecklat den revolutionerande serien BlanX White Shock med en patanterad formula med Actilux®, som är en aktiv ingrediens som använder ljusets kraft för att återställa tändernas vita färg. Produkten kan även användas av de som har kronor eller bryggor

Dagligen blir tänderna angripna av organiska molekyler och bakterier som orsakar missfärgningar, gula tänder och dålig andedräkt. BlanX formula Actilux® motverkar detta på ett naturligt sätt genom att återställa tändernas vita färg. Tack vare sina microrkristaller binder sig Actilux® till emalijen när du borstar tänderna och skapar en osynlig barriär som motverkar att tänderna blir gula. Actilux® aktiveras av dagsljus och producerar energi som reagerar med syre och vatten som finns i saliven och luften. Denna energi används till att motverka de organiska molekyler som orsakar missfärgningar på tänderna. Ju mer ljus som tänderna exponeras för under dagen, desto snabbare får du vita tänder.

BlanX är ett tryggt och effektiv val och hjälper även till att hålla tandköttet friskt och fuktigt samt avlägsnar bakterier som orsakar plack och karies. BlanX är fritt från peroxider, optiska blekmedel och slipmedel som kan irritera och förstöra emaljen.

I sortiment hittar du bland annat intensivkuren BlanX White Shock LED Intensive Treatment samt kompletterande tandkrämer och munskölj. Handla munvårdsprodukter från BlanX online på Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.