AeroSleep

Aerosleep erbjuder säkra sovprodukter för de allra minsta. Företagets vision är förenkla småbarnsfamiljers vardag genom produkter av högsta kvalitet. Företaget förändrar och utvecklar kontinuerligt sina produkter- allt för att garantera ditt barn den mest säkra och bästa sömnen. Högsta kvalitet, användarvänlighet och innovation är några punkter som Aerosleep värnar extra mycket om.

Aerosleeps produkter har en unik 3D-teknologi som ger ditt barn en säker och god natts sömn. Madrasskyddet har tre lager, ett lager av luft, ett absorberande lager och ett vattentätt lager. Den unika teknologin tillåter ditt barn att andas fritt och skyddar ditt barn från överhettning. All vätska som kan komma ifrån ditt barn rinner igenom 3D-strukturen och fångas upp av den absorberande delen. Den vattentäta delen håller slutligen tillbaka vätskan och fungerar som skydd mot bakterier. När madrasskyddet blir smutsigt tvättas det enkelt i tvättmaskin på 60 grader.

Aerosleep har fyra kärnvärden. En viktigt punkt är innovativ produktinnovation som utgår från vetenskap om sömnprocessen för barn och vuxna. En annan är medicinsk medvetenhet som innebär att ha översikt på all forskning som sker inom ämnet, såsom plötslig spädbarnsdöd, allergier och svettning när barn sover. Den tredje kärnvärdet är integritet. Denna punkt går ut på att alla Aerosleeps-produkter produceras med omsorg och ansvar samt kontrolleras av höga kvalitetskrav. Sist med inte minst så ser AeroSleep till att ha vetenskapligt samarbete med olika forskningscentra för att försäkra sig om produkternas säkerhet.

Aerosleep stödjer Läkare utan gränsers projekt i Missi i Demokratiska Republiken Kongo. Projektet innebär att ge människor sjukvård, mat och rent vatten. Organisationen erbjuder även specialistvård för barn och vaccinerar även unga barn mot mässlingen.

I sortimentet hittar du Aerosleep Säkersömnskudde som är en hygienisk kudde perfekt för bebisar och barn. Du hittar även Aerosleep Madrasskydd med 3D-teknologi i flera storlekar. Missa inte heller smidiga dra-på-lakan som har hög luftgenomsläpplighet. Köp säkra sovprodukter från Aerosleep online hos oss på Apotek Hjärtat!