Acrilex

Acrilex erbjuder växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Acrilex är ett svenskt egenvårdsföretag som startades för tjugo år sedan av Pelle Larsson. Tio år senare träffade han sin branschkollega Åsa Karlsson som hade stor kunskap i produktutveckling av kosttillskott. Tillsammans började de utveckla och framställa produkter för Acrilex. Sedan 1998 har Acrilex varit en del i och utvecklat Svensk Egenvård.

Acrilex försöker till så stor del som möjligt endast ha vegetabiliska ingredienser i sina produkter, och undviker allergener och tillsatser. Deras vision är att alla ska kunna äta deras produkter. För Acrilex är hög kvalitet en vital del i arbetet. Företaget kontrollerar alla produkter noga och ser till att de följer kvalitetsstandard. Alla råvaror är väl dokumenterade och substanserna har en dokumenterat god effekt.

I sortimentet hittar du exempelvis Marlic Omega-3 tabletter som innehåller vitlöksextrakt och vitamin E. Dessutom hittar du Acrilex Larginin samt Prochrome som kan bidra till en normal blodsockernivå.

Köp Acrilexs produkter online hos oss på Apotek Hjärtat!