Zendium

Zendium

Zendium är ett varumärke som erbjuder tandkräm för en god munhälsa, utan att störa munnens naturliga mikroorganiska balans. Ända sedan starten, år 1935 i Danmark, så har Zendiums forskare arbetat med lösningar för hur vi kan få bort de skadliga bakterierna samtidigt som vi behåller de goda. Tandkrämen är inspirerad av naturen, berikad med naturliga proteiner och enzymer som tillsammans hjälper de goda bakterierna att hålla fäste, samtidigt som de skyddar mot mun- och tandproblem.

En kul detalj med tandkräm från Zendium är att du kan dricka apelsinjuice direkt efter tandborstning, utan att juicen smakar sådär beskt och surt. Detta är tack vare att Zendium innehåller milda ingredienser som är snälla mot munnen och håller munnen neutral.

Grundaren till Zendium hette Dr. Hoogendoorn. Han studerade hur vår mun naturligt kontrollerar bakterier för att skydda tänder och tandkött. Efter en tids forskning lyckades han utveckla en tandkräm som använde samma naturliga enzymer och proteiner som munnen naturligt använder för att bekämpa orsakerna till karies och tandköttsproblem.

Dags att fylla på badrumsskåpet? Köp tandkräm från Zendium online hos Apotek Hjärtat!