WaterWipes

I WaterWipes sortiment hittar du skonsamma och kliniskt sterila våtservetter utan onödiga tillsatser. WaterWipes grundades med syftet att utveckla våtservetter som är skonsamma även för barn med extra känslig hud. Idag är företaget en global aktör, och deras produkter distribueras i över 50 länder världen över. Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du våtservetter från WaterWipes att klicka hem online, snabbt och smidigt.

När använder man våtservetter?

Våtservetter är nästan ett måste i skötväskan för många föräldrar. Vid tillfällen då man är på resande fot och inte alltid har tillgång till rinnande vatten är våtservetterna räddaren i nöden för att kunna genomföra snabba och hygieniska blöjbyten. Även när barnet har ätit och behöver torkas rent passar våtservetter perfekt, men också för vuxna som måste tvätta sig snabbt.

Våtservetter från WaterWipes

Våtservetterna från WaterWipes är nedbrytningsbara och skonsamma även för barn med känsligare hud. För att göra de absolut renaste våtservetterna för barn används så få ingredienser som möjligt med en omfattande vattenreningsprocess i sju steg. WaterWipes innehåller bara 99,9% vatten och en droppe fruktextrakt som fungerar som naturlig hudbalsam. Trots det är de mjuka och sköna att använda. WaterWipes våtservetter är även lämpliga för de allra minsta nyfödda eller för tidigt födda barnen eftersom de är kliniskt sterila. 

Så använder du våtservetter från WaterWipes

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när du för första gången använder våtservetter från WaterWipes. Dessa är: 

  • Eftersom WaterWipes inte innehåller konserveringsmedel bör en öppnad förpackning användas inom fyra veckor.

  • Återslut förpackningen väl efter användning och förvara den gärna svalt.

  • Om du upplever att servetten är torr kan det bero på att våtservetten, till skillnad mot våtservetter från andra varumärken, inte innehåller några kemiska medel som binder vätskan. Testa då att vända förpackningen upp och ned och trycka på den lätt för att omfördela vattnet.

  • Eftersom WaterWipes våtservetter är nedbrytningsbara kan de slängas i komposten efter användning – de bryts ned på 12 veckor. 

  • Våtservetterna får inte spolas ned i toaletten.

Handla WaterWipes våtservetter från Apotek Hjärtat

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du våtservetter från WaterWipes i flera olika förpackningsstorlekar – både i paket med 60 servetter och hela kartonger med 12 paket i varje. Handla enkelt här i vår e-handel.