upcircle

UpCircle

UpCircle är ett varumärke som erbjuder klimatmedveten, lyxig hudvård med välgörande produkter för hela kroppen. Varumärket blev känt i det brittiska tv-programmet Dragon’s Den, där de medverkade i september 2018. Ett stort intresse väcktes för deras grundidé: att ta till vara på och skapa effektiv hudvård av restprodukter från bland annat arganoljeindustrin, juicefabriker och kaféer. Efter en lyckad säljpitch valde de att acceptera erbjudanden från både Touker Suleyman och Tej Lalvani.

Så som namnet avslöjar är UpCircles målsättning att aktivt arbeta cirkulärt, genom ta vara på sådant som annars slängs bort som skräp. En av de första produkterna som lanserades var UpCircles kaffeskrubb, där kafferester av hög kvalitet tagits till vara på från olika kaféer i London. Kaffepulvret ger en exfolierande och lystergivande effekt till huden som kombinerat med olika vårdande och veganska ingredienser lämnar huden både återfuktad, mjuk och upplivad.

UpCircles sortiment är välgörande för både människa och miljö och erbjuder spännande produkter i klimatsmarta förpackningar. Missa inte det prisbelönta serumet med kaffeolja, de hårda tvålarna med härlig doft av chaikryddor, ansiktskrämen med arganextrakt eller de tvättbara bomullsrondellerna med hampa. Köp hållbar hudvård från UpCircle online hos Apotek Hjärtat!

20 produkter

Visar 20 av 20 produkter