The Skin Agent

The Skin Agent erbjuder produkter som skyddar din hud från friktionsskador, sår och lårskav. Skav på huden orsakas oftast av att det skapas friktion i samband med värme när du rör på dig, oavsett om det är ett ansträngande träningspass eller en skön sommarpromenad. Genom att applicera någon av the Skin Agents produkter kan du motverka friktionsskadorna, vare sig det handlar om skavsår på insidan av låren, under brösten eller kanske i områder vid armhålan. När du använder The Skin Agent lägger den sig som en osynlig tunn hinna på huden som skyddar, samtidigt som den jobbar konstant med cellförnyelse- en oslagbar kombination!

Företaget startades som en start up-verksamhet av grundarna Anna Byström och Linda Nilsson som i nuläget innehar både varumärke och produkter. Logistiken finns idag i Stockholm medans fabriken är lokaliserad i Finland. The Skin Agents vision är att alla ska ha möjlighet att röra sig obehindrat, oavsett kroppfrom och livsstil. Skav och friktionsskador ska inte begränsa rörelse, träning eller aktiviteter till vardags.

Alla produkter från The Skin Agents är helt naturliga innehåller enbart ingredienser från växtriket. De är dessutom veganska och många av dem ekologiska. Produkterna är helt fria från konstgjorda ämnen och artificiella färg- och doftämnen samt godkända av Läkemedelsverket.

Lika lätt som det är för dig att applicera produkten, lika enkelt är det att tvätta bort den med lite tvål och vatten. Däremot är det inget måste att avlägsna The Skin Agent- om du låter produkten sitta kvar på huden hjälper den nämligen din hud att bli lenare eftersom den skyddar, återfuktar och bidrar till en sund cellutveckling. Produkterna tål även svett och fukt. Därför kan du springa en joggingtur utan att behöva oroa dig över att svetta bort The Skin Agent.

I vårt sortiment hittar du bland annat produkterna The Skin Agent Move, BH och Sport. Handla The Skin Agents produkter online på Apotek Hjärtat!