Tena

TENA

TENA har över 50 års erfarenhet och är världsledande inom hanteringen av inkontinens. TENA tillhandahåller produkter och tjänster för privatpersoner och hälso- och sjukvårdsorganisationer i 90 länder. Deras åtagande är att utveckla produkter och tjänster som minimerar effekterna av inkontinens på människors vardagsliv.

Trosskydd

TENA Lady trosskydd ger dig trippelt skydd från läckage, lukt och fukt. Lika tunna som ett vanligt trosskydd men absorberar mycket mer.

Är utformade för små läckage och har en snabb uppsugningsförmåga så att du håller dig torr.

Bindor

TENA Lady serien ger dig trippelt skydd mot läckage, lukt och fukt. Hjälper dig förbli torr, säker och trygg varje dag och natt. Den noggrant designade ytan med insläppszon håller dig torr. Avancerade aktiva micro-fresh pärlor reducerar utvecklingen av lukt.

Rengöring (sköljfritt)

Rengör varsamt, återställer och skyddar den mest sköra och ömtåliga huden – behöver inte sköljas av. Idealiskt vid frekvent rengöring av inkontinensvård istället för tvål och vatten som kan torka ut. Passar för helkroppsrengöring i sängen eller badrum.

Byxskydd

Kroppsnära design som ger säkerhet och trygghet. Dessa effektiva byxskydd är lika lätta att ta på som underkläder. TENA Pants finns i olika storlekar och uppsugningsnivåer

Återfukta

Vårdande produkter som mjukgör och lugnar känslig hud. Hjälper huden att bevara sin naturliga fuktbalans. Lämplig för hela kroppen.

Skydda

Ömtålig hud behöver ibland extra skydd som kan lindra hudirritationer och förebygga fortsatt nedbrytning av huden.