TagMole

Det svenska varumärket TagMole föddes ur en idé att kunna utföra egenvård av hudflikar enklare, tryggare och bättre än tidigare. TagMole vill att alla skall kunna vara bekväma med sin egen hud. Oönskade utväxter kan påverka vardagslivet på många olika sätt och även om hudflikar är ofarliga kan de ändå hindra dig från att träna och röra på dig, bära vissa klädesplagg och vara vanprydande. Hudflikar sitter ofta på obekväma ställen som i ansikte, hals, armhåla och byst och kan både skava mot kläder och irritera.

Närmare 40% av befolkningen besväras av hudflikar och inom vården har det länge varit känt att de enkelt och tryggt kan avlägsnas genom att strypa deras blodtillförsel och därigenom låta dem skrumpna och falla av. TagMole tog den metoden till sig och utvecklade ett verktyg som är lika enkelt att använda på en klinik som i ditt eget hem. Med TagMole kan man själv snabbt och enkelt avlägsna både hudflikar och andra godartade hudutväxter på ett tryggt och beprövat sätt. När man stryper blodtillförseln med hjälp av TagMole skär man aldrig i huden och därmed uppstår inget ärr. Hudfliken faller av inom 1 - 2 veckor och efter 3 till 6 månader ser man knappt ens ett litet märke.

TagMole har utvecklats i Sverige med hjälp av bland annat Danderyds Sjukhus Innovation och Hudklinik och är framtagen för såväl egenvård i hemmet som för användning på klinik.

Köp TagMole på Apotek Hjärtat!