System 4

System 4 är ett finskt hårvårdsmärke som grundades av hårvårdstillverkaren Seppo Iso-Mustajärvi vars vision var att främja en bättre inställning och ansvarstaganden inom professionell hårvård.

De erbjuder parfymfria hårvårdsprodukter som är anpassade för hår som behöver särskild vård och extra uppmärksamhet. Produkterna är berikade med växtbaserade extrakt för att skonsamt rengöra och behandla ditt hår. System 4 erbjuder dig en effektiv behandlingslinje av färdiga lösningar avsedda för att skonsamt vårda ditt hår och öka dess välbefinnande.

System 4 använder aktiva ingredienser och växtbaserade extrakt som behandlar hårbotten mot mjäll, klåda, oljighet och irritation. System 4 erbjuder även produkter som främjar microcirkulationen i hårbotten som arbetar för en hälsosam hårväxt.

System 4 erbjuder något för alla och utvecklar produkter som inte bara är skonsamma, utan även effektiva. Apotek Hjärtat erbjuder bland annat System 4 Mild Shampoo 3 som rensar hårbotten från mjäll, Oil Cure Mask som är en peelingmask för hårbotten, Chitosan Repair Leave In Spray som reparerar och skyddar håret, samt Bio Botanical Serum som förbättrar hårbottens blodcirkulation. Dessa produkter och många fler finns att handla online på Apotek Hjärtat. 

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.