Revlon

Revlon grundades 1932 av två bröder, Charles och Joseph Revson tillsammans med kemisten CR Lachman, vars efternamn som börjar på ”L” fick bilda varumärkets namn, Revlon. Revlon började med en enda produkt, ett revolutionerande nagellack som kom i fler färger än rött. Nagellacken blev snabbt populära och syntes överallt på kvinnors naglar, till och med på framsidan av Vouge. Idag satsar företaget på ett brett sortiment inom hårvård, hudvård, kosmetika och parfym. Företaget som startade i några skönhetssalonger i New York har vuxit till att finnas över hela världen. Deras produkterna håller hög kvalitet och är mycket prisvärda.

Revlon är dedikerade till att hjälpa dig att få till den stil du älskar med det senaste inom teknologi och styling. Stylingverktygen som ger en salongskänsla hemma är framtagna för att skydda mot stylingskador på håret. Några av fördelarna med Revlons produkter är, keramisk beläggning på lock- och plattänger som fördelar värmen jämt för mindre skador på håret. Samt olika temperaturlägen på professionella termostater för att hålla en konstant temperatur. Joniserande teknologi som motverkar statiskt elektricitet och att håret blir frissigt och statiskt. Vare sig du vill ha stora vackra lockar, rakt glansigt hår eller en riktig blowout så har Revlon verktygen för just dig.

På Apotek Hjärtat hittar du flera av Revlons populära stylingverktyg, en kombinerad hårfön och volymborste, kombinerad hårfön och stylingborste och Revlon Harmony 2000 hårfön med tre värmeinställningar och två hastighetsinställningar som gör att håret torkar snabbt och ger en härlig volym. I sortimentet finns även en keramisk locktång för att göra både ljuvliga lockar eller vackert vågigt hår, en keramisk plattång som även kan användas som locktång och en praktisk hopvikbar hårfön som är perfekt för resan. Revlons pediprep spa fotbad med massagefunktion och manikyrset passar bra för en spadag hemma.

Hos Apotek Hjärtat kan du beställa flera av Revlons populära stylingverktyg online.