Renée Voltaire

Renée Voltaire utvecklar innovativa matprodukter och hudvårdsprodukter till människor som vill få en grönare vardag. Renée Voltaire vill kunna erbjuda innovativa matprodukter som är lätta att använda, som samtidigt smakar gott och är nyttiga.

Varumärket Renée Voltaire AB grundades av Renée Voltaire år 2005 och har sedan dess expanderat. Renée ser sig inte som en typisk företagsledare utan som en inspiratör som vill få omgivningen att vilja äta nyttig ekologisk mat. Renée Voltaires produkter är nu mera tillgängliga i både Sverige, Danmark, Norge och Estland.

Produkterna produceras i Årsta, Sverige och är både är gluten och laktosfria. Större delen av sortimentet är ekologiskt och vegan. Målet är att ta fram nya innovativa produkter som ligger i framkant och inspirerar kunderna. Renée Voltaire vill använda de mest naturliga råvarorna av högsta kvalitet, helt enkelt för att naturliga råvaror smakar bättre och är bättre för miljön.  För att kunderna ska kunna använda produkterna bästa sätt jobbar Renée Voltaire aktivt med recept och inspiration.

Renée Voltaire jobbar hållbart och värnar om miljö då de är medvetna om att mat och transporter har en miljöpåverkan. De längre transporterna planeras genom samköp, de undviker flyg och fraktar hellre med båt.

Apoteket Hjärtat erbjuder allt från Renée Voltaires kokosolja, kokoschoklad, gojibär, proteinpulver men även ekologisk hudvård så som dagkräm, läppbalsam och ansiktsolja. Köp produkter från Renée Voltaire online på Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.