Renässans

Renässans

Renässans är en mångsidig serie medicintekniska produkter, inklusive nässprayer och näsdroppar, som bygger på skonsamma saltlösningar och erbjuder lindring vid nästäppa. Denna serie utmärker sig genom att vara icke beroendeframkallande, vilket gör att produkterna kan användas dagligen över långa perioder eller så länge som behovet kvarstår. Dessutom är Renässans produkter fria från konserveringsmedel, och deras saltlösningar matchar kroppens naturliga saltbalans för att minimera risken för irritation.

Renässans produkter är konstruerade för flexibilitet och kan därför användas av alla åldrar, från spädbarn och barn till vuxna, vilket gör dem idealiska för hela familjen. På Apotek Hjärtat hittar du ett brett utbud av Renässans-produkter.

Renässans Aloe Vera Nässpray

Denna fuktgivande nässpray håller näsan ren och minskar risken för infektioner. Med aloe vera, panthenol och glycerin har den läkande effekter på torra och irriterade nässlemhinnor. Applicera 1-2 sprut i vardera näsborre vid behov, passar både vuxna och barn över 3 år.

Renässans Mentol Nässpray

En lindrande nässpray med mentoldoft baserad på en skonsam koksaltlösning. Perfekt vid förkylning och allergi, den återställer fuktbalansen i näsan utan att orsaka irritation. Applicera 1-3 sprut i vardera näsborre för att lösa upp nästäppa och rengöra från damm, smuts och pollen. Fri från konserveringsmedel, lämplig för vuxna och barn från 6 år.

Renässans Nässpray Plus

En skonsam nässpray baserad på koksaltlösning som rengör och återfuktar näsan vid förkylning och allergi. Salthalten verkar avsvällande på näsans slemhinnor. Finns även med mentoldoft och är fri från konserveringsmedel. Användbar för vuxna och barn över 3 år, passar även gravida.

Renässans Endospipetter

Dessa pipetter är avsedda för daglig rengöring av näsa och ögon hos spädbarn, barn och vuxna. Den skonsamma koksaltlösningen återfuktar näsan och minskar nästorrhet, vilket gör det enkelt att rengöra näsan från slem och sekret. Endospipetterna fungerar också som ögondroppar, ögonbad eller genom att blötlägga sterila kompresser för att lägga på ögonen.

Renässans Nässpray Naturell

En mild koksaltlösning för att återställa fuktbalansen i näsan vid förkylning och allergi. Fri från konserveringsmedel och lämplig för användning av spädbarn, barn och vuxna.

Denna omfattande produktserie från Renässans kombinerar effektivitet och skonsamhet, vilket gör den till det perfekta valet för hela familjens behov vid nästäppa och liknande besvär.