PLOG

PLOG erbjuder svensk superfood producerad i Skåne. Serien innehåller pulver av vetegräs, korngräs och rödbetor som alla odlas, tillverkas och förpackas på Hagavik gård i Trellborg. Det gör den till den första svenskodlade supermat-serien, som dessutom är ekologisk och KRAV-märkt. Det innebär att man odlar miljövänligt utan konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel, att bönderna får en bättre arbetsmiljö och att vår mat är ren och inte innehåller onödiga tillsatser eller har producerats med GMO.

Produkterna består av hållbart odlad ren råvara som försiktigt malts till ett pulver, ingenting är tillsatt eller konstgjort. Dessa pulver är naturligt näringsrika och glutenfria och passar perfekt för juicer och smoothies, eller varför inte även i mat eller till bakning.

Den vackra rödbetan är både god och innehåller mycket näring. Bland annat är den full av folsyra, vitamin B6, kalium och nitrat. Med rödbetspulvret från PLOG kan du baka och göra smoothies som blir både nyttigare och godare samt får en vacker färg.

Visste du att vetegräs innehåller 10 gånger mer järn än spenat och 8 gånger mer C-vitamin än citron? Det har också ett mycket högt fiberinnehåll (ca 50%), och är dessutom naturligt glutenfritt. Med sina 90 mineraler och vitaminer samt 19 av 20 aminosyror (inklusive samtliga essentiella), så passar PLOG Vetegräspulver perfekt att hälla i juice, vatten eller smoothie, speciellt för dig som är aktiv och tränar.

I korngräs hittar du viktiga mineraler som järn, zink och kalium tillsammans med samtliga B-vitaminer. Korngräs är naturligt glutenfritt och innehåller enzymer samt alla essentiella (livsnödvändiga) aminosyror och passar perfekt för dig som tränar. Korngräspulvret är enkelt att blanda i vatten, juice eller smoothies.

Köp produkterna från PLOG online hos Apotek Hjärtat.