Piz Buin

PIZ BUIN

Piz Buin Solkräm erbjuder ett brett utbud av solvårdsprodukter som är anpassade för olika hudtyper och behov. Piz Buin lanserade sin första produkt redan år 1946 och är idag känd för sin effektiva solskyddsteknologi. Deras produkter har vårdande egenskaper och är framtagna för att ge optimalt skydd under soliga dagar.

Varför välja Piz Buin Solkräm?Piz Buin erbjuder ett stort utbud av solskyddsprodukter, utvecklade för daglig användning och passar olika hudtyper, inklusive känslig hud. Piz Buins produkter är noggrant framtagna för att erbjuda ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar. De erbjuder både solprodukter som ger ett intensivt skydd för dagar med stark sol, samt har produkter som ger ett lättare skydd samtidigt som de hjälper till att påskynda solbrännan på ett säkert sätt.

Så väljer du rätt Piz Buin SolkrämHär nedan listar vi Piz Buins olika solskyddsfaktorer för att du ska kunna hitta det som passar dig bäst.

Hög SPF för extra skydd: SPF 50 ger ett intensivt solskydd.

Medium SPF för dagligt skydd: SPF 30 erbjuder ett balanserat skydd. Produkten innehåller även melitane som kan bidra till att öka produktionen av pigment i huden.

Lätt SPF: SPF 15 ger ett lätt skydd mot solen och passar därför att använda när man har fått färg och ska vara i solen korta stunder. Innehåller melitane som kan bidra till att öka produktionen av pigment i huden.

Piz Buin After Sun: Efter solning är det bra att återfukta och vårda huden. Piz Buins After Sun-produkter är berikade med lugnande och återfuktande ingredienser som aloe vera och vitaminer. Dessa produkter bidrar till att lugna huden som exponerats för sol och återställa dess naturliga fuktbalans. Piz Buins After Sun-serie finns som lotion och spray för att passa olika användarbehov.

Köp Piz Buin hos Apotek Hjärtat:Med Piz Buin kan du sola säkert och samtidigt få en somrigt vacker solbrun hud. Köp solkräm från Piz Buin hos oss på Apotek Hjärtat.