Pixi

Kan resultatinriktad hudvård vara naturlig och effektiv men också kul och prisvärd på samma gång? När de svenska systrarna Strand grundade Pixi by Petra i London 1999 stod dessa ledord i centrum tillsammans med mottot att lyfta fram naturlig skönhet – för att skapa en “I just had a good night's sleep” look! Petra Strand är en av systrarna och ansiktet utåt för varumärket. Hon är utbildad makeup-artist och brinner för hudvård. Petra utvecklar smarta produkter för kvinnor som lever som henne själv, med familj och karriär där det inte finns mycket tid över för hudvårdsrutinen. Det ställer krav på en krångelfri och enkel hudvårdsrutin med tydliga resultat som framhäver ditt bästa jag. Pixis framgång avslöjar att de lyckas och flera av produkterna är idag ett måste på många kvinnors badrumshylla. Sortimentet består av ansiktsvård i serierna Glow Tonic Collection, Rose Infused, Vitamin-C, Retinol, Hydrating Milky och Collagen.

Glow Tonic Collection med den bästsäljande och prisbelönta Glow Tonic i spetsen jobbar med AHA-syror motverkar hudens ålderstecken som fina linjer, rynkor, förstorade porer eller pigmenteringar.

Läs mer om AHA-syra!

Rose Infused är lugnande, balanserande och skyddande produkter som även passar känslig hud.

Produkterna i C vitamin-serien har en uppljusande och lystergivande effekt. De är fulla av anitoxidanter som boostar hudens egna kollagenproduktion.

Retinol är den kraftfulla och välkända A-vitaminen som motverkar solskador eller rynkor på djupet.

Läs mer om Retinol!

Hydrating Milky ger huden massor av fukt och näring samtidigt som huden lugnas och balanseras.

Collagen är en anti-age serie som ger huden spänst och fyllighet och reducerar ålderstecken som rynkor och fina linjer.

Missa inte heller solo-stjärnprodukter som till exempel pHenomenal Gel, som passar extra bra när man använder hudvård med syror, den kylande fuktbomben H2O Skindrink eller Sun Mist, en face mist med SPF 30 – ett måste för att skydda ditt ansikte mot solens åldrande effekter.

Köp din hudvårdsrutin från Pixi online på Apotek Hjärtat!

Läs mer
{{filter.Title}}

Hjärtat tipsar

(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.