Physiomer

Physiomer

I förkylningstider är det inte ovanligt med en långdragen nästäppa, rinnig eller kliande näsa. För att lindra dessa problem erbjuder Physiomer produkter som är både naturliga och effektiva, och som kan ge lindring både för barn och för vuxna. I alla produkter från Physiomer används rent, mineralrikt havsvatten vilket hjälper till att skonsamt rengöra de övre andningsvägarna. Detta kan minska risken för infektioner och komplikationer i likväl öron som näsa och hals. 

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du en rad olika produkter från Physiomer att välja mellan. Ett urval av dessa är följande:

Physiomer nässpray

Physiomer nässpray kan vara en effektiv lösning vid förkylning och allergi. Genom att använda naturligt havsvatten löser den upp intorkat snor, rengör näsan från damm, smuts och pollen och underlättar andningen. Den fuktar nässlemhinnan, vilket kan förebygga infektioner i öron, näsa och hals. I förpackningen medföljer två olika munstycken. Physiomer nässpray innehåller inga konserveringsmedel, och lämpar sig därför för daglig användning.

Physiomer saltvattenspray för bebis

För de allra minsta kan Physiomer saltvattenspray för bebis erbjuda skonsam lindring. Deras saltvattenspray är anpassat för spädbarn, och rengör samt återfuktar näsgångarna vid täppt näsa. Physiomer saltvattenspray kan förebygga sekundära infektioner och öroninflammationer. Med ett munstycke i mjukt gummimaterial, utformat för att inte komma för långt in i barnets näsa, kan den användas dagligen. Denna spray innehåller inga konserveringsmedel eller drivgaser.

Physiomer nässpray mot förkylning

Physiomer nässpray mot förkylning är en kliniskt dokumenterad nässpray som kan lindra förkylning och influensaliknande symtom, och kan även förkorta sjukdomsperioden vid förkylningssjukdomar exempelvis. Physiomer nässpray mot förkylning har avsvällande egenskaper som kan minska svullnaden i nässlemhinnan och därmed underlätta andningen. Genom att innehålla carragelose, ett naturligt ämne från rödalger, skapas en skyddsbarriär mot förkylningsvirus. Denna produkt är passande för både vuxna, barn över 1 år samt gravida och ammande. 

Physiomer nässkölj

 Physiomer har även en nässkölj bland sina produkter med en stark stråle som är speciellt utvecklad för kroniska symtom samt användning efter operation. Den är även rekommenderad av öron-näsa-hals specialister, och har förmågan att skölja rent näsan och bihålorna kraftigt. Physiomer nässkölj kan vara effektiv som förebyggande för sekundära infektioner, och lämpar sig för användning vid kroniskt obehag i näsan och bihålebesvär. Physiomer nässkölj är anpassad både för barn och vuxna från 10 år. Sprayen innehåller naturligt, isotont havsvatten från Saint-Malokusten, som är rikt på mineraler och spårämnen.