Pampers

Pampers

Pampers har ända sedan 1950-talet jobbat för att skapa revolutionerande produkter för små barn och bebisar och var först på marknaden med att kunna erbjuda engångsblöjan som idag är en självklarhet i många hushåll hos barnfamiljer. Pampers erbjuder blöjor i många olika storlekar, både praktiska byxblöjor och klassiska tejpblöjor, tillverkade av noggrant utvalda material som är säkra för din babys hud. Mer än 700 forskare och yrkeskunniga arbetar tillsammans med ledande hälsoexperter, så som barnläkare och pediatriska dermatologer, för att säkra att Pampers produkter uppfyller alla internationella säkerhets- och myndighetskrav. 

Pampers arbetar även för att hjälpa barn i utsatta områden världen över. År 2006 inledde Pampers ett samarbete med UNICEF för att försöka bekämpa stelkramp hos mammor och nyfödda, en sjukdom som går att förebygga, men som varje år drabbar cirka 58 000 bebisar i mindre privilegierade områden inom deras första levnadsmånader. Tack vare samarbetet kan många mammor världen över nu ge sina bebisar chansen att växa upp under mer hälsosamma förhållanden.

Allt hade sin början tack vare grundaren Victor Mills, som inte bara arbetade för Procter & Gamble men som även var morfar. Han ansåg att föräldrar vet mycket om barn, men att far- och morföräldrar vet desto mer. Victor Mills började utveckla den nu mera välkända engångsblöjan och använde sina egna barnbarn som testpersoner för att tillslut, under 1960-talet, kunna lansera en helt ny, noga framtagen produkt till butikshyllorna – Pampersblöjan.

Hos Apotek Hjärtat hittar du Pampers våtservetter och blöjor för alla åldrar och steg i ditt lilla barns liv. Allt från den första tiden när din bebis är alldeles nyfödd och sömnig till när ditt barn har vuxit till sig och blivit mer rörligt, kanske allra mest när det är dags för att byta blöja. Då kan det vara praktiskt med en säker byxblöja med bra passform, som är enkel att dra på i farten, nästan utan att störa dagens äventyr. Köp dina blöjor från Pampers bekvämt online hos Apotek Hjärtat.

24 produkter

Visar 24 av 24 produkter