Padwico

Padwico erbjuder stilfullt designade och användarvänliga babyvakter av hög kvalitet. Med den senaste tekniken integrerad i babyvakternas funktioner strävar företaget efter att göra föräldralivet tryggare och mer bekvämt. På Apotek Hjärtat finner du Padwico babyvakter tillgängliga i två färger – svart och vit.

Låg strålning och störningsfri frekvens

Padwico babyvakter har en mycket låg strålningsgrad, bland de lägsta på marknaden. Produkterna har en generell strålningsgrad på endast 8% av nivån för en standard DECT-babyvakt. Med ett intelligent automatiskt system för effektreduktion minskas även strålningsnivån till hälften när baby- och föräldraenheten befinner sig nära varandra. En annan fördel med Padwicos babyvakter är att de arbetar i det störningsfria frekvensintervallet 863-870 MHz.

Imponerande räckvidd och larm

Babyvakternas säkra enhetsanslutning fungerar med en räckvidd på upp till 500 meter i öppet område – och ändrar automatiskt frekvensen beroende på avståndet. För extra uppmärksamhet är föräldraenheten utrustad med vibrationslarm som gör att du får en notis när ditt barn gör ljud ifrån sig. Babyvakterna från Padwico aktiverar också ett ljud- och ljuslarm om du befinner dig utanför produktens räckvidd.

Trådlös användning och lång batteritid

Padwicos uppladdningsbara baby- och föräldraenhet kan placeras trådlöst intill ditt barn och du kan enkelt bära med dig din enhet. När det är dags att ladda, säger babyvakten till med hjälp av batteriindikatorn och då sätter då enkelt produkten i laddningsdockan.

Nattlampa och temperaturindikator

Babyenheten på Padwicos babyvakter är skapade för att även fungera som en nattlampa. Det skapar en lugn atmosfär och gör det enkelt för dig att gå in i barnets sovrum utan att störa att väcka det. Babyenheten har en integrerad indikator som visar temperaturen i barnets rum. Det ger dig möjlighet att hålla koll så att ditt barn sover i en behagligt sval miljö. Produkterna är dessutom utrustade med dubbla laddningshållare och uppladdningsbart batteri, vilket gör att de passar perfekt för daglig användning

Justerbar volym och tvåvägskommunikation

Den justerbara mikrofonkänsligheten på Padwicos babyenhet gör att du kan justera ljudet beroende på var du som förälder befinner dig. På så vis kan du känna dig trygg med att du alltid hör när ditt barn vaknar och behöver dig. Sist men inte minst har dessa produkter en tvåvägskommunikation, vilket ger dig möjlighet att både prata med och lyssna på ditt barn. Du kan med andra ord lugna barnet med mjuka ord och tröstande sång utan att gå in i rummet.