Nivea

Nivea är ett varumärke med anor från början av 1900-talet. Redan år 1911 lanserades Niveas allra första hudkräm som då var en stor nyhet av sitt slag. Målet har alltid varit att utveckla högkvalitativa produkter som alla hade råd med och genom årens lopp så har Nivea lanserat bland mycket annat härliga lotions, hudoljor, antiperspirant, handkrämer och solskydd.

Niveas solskydd lanserades under 1960-talet och man kunde då hitta så kallade Nivea-vagnar på flera internationella semesterorter. Där delades badbollar ut med Niveas blå färg och vita logotyp till alla som visade upp att de hade med sitt Nivea-solskydd till stranden. Bollarna var väldigt populära och tog ofta slut innan vagnarna nått ner till strandkanten, vilket visar hur många som använde Niveas sollotion redan då.

Åren gick och Nivea fortsatte att utveckla hudvård för alla möjliga ändamål. I mitten av 1980-talet stod det klart att det fanns ytterligare en del som behövde utvecklas – hudvård speciellt riktad till män! År 1986 lanseras Nivea for MEN och sedan dess har serien breddats med allt som behövs för att hålla ansikte, skägg och kropp välvårdad och behaglig.

Nivea täcker de flesta områden inom hudvård, vare sig du har normal, torr eller känslig hud, är ung eller gammal, man eller kvinna. Nivea vill kunna erbjuda hudvård som passar alla. Niveas forskare gör ett omfattande arbete för olika hudtyper med olika behov till följd av kultur, kön och ålder. Tack vare denna strategi har Nivea under de senaste decennierna utvecklat en rad olika innovativa hudvårdsprodukter – allt från deodoranter till solskyddsprodukter. Målet med forskningen är att kunna ta fram näst intill skräddarsydda hudvårdsprodukter som passar just dig, där du befinner dig i livet just nu. Niveas vision är att alla i världen ska kunna känna tillit till deras produkter.

I sortiment hittar du bland annat Niveas populära Q10-serie så väl som väldoftande duschgeler, härligt krämiga lotions och en rad hudvårdprodukter för män. Köp produkter från Nivea online hos Apotek Hjärtat!

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.