Nexcare

Nexcare

Nexcare från 3M erbjuder ett brett sortiment av plåster och andra produkter för sårvård samt stöttande tillbehör för dig som är gravid eller nyförlöst.

Vårda sår som skrapsår, skrubbsår, skärsår eller blåsor med olika modeller av plåster som är anpassade efter just dina behov.

  • Active 360° är följsamma och vattenavvisande plåster för dig som sportar. De kan fästas på huden även när den är fuktig och sluter tätt för att skydda såret.

  • Aqua 360° är ett helt vattentätt plåster med transparent film och en absorberande och skyddande dyna. Sitter säkert och skyddar såret vid både dusch och bad.

  • Comfort 360° är extra följsamma och mjuka plåster som följer kroppen och passar för dig som är aktiv.

  • Sensitive passar dig som har känslig hud och är extra lätta att ta av utan smärta. De kan även flyttas och återappliceras.

  • Happy Kids är plåster för barn och har roliga motiv som gör en tråkig och smärtsam stund lite roligare.

  • First Aid Zip Bag är en påse med det du behöver för att ta hand om mindre sår på resan – perfekt att ha med i väskan, i bilen, båten eller sommarstugan.

  • Blood-Stop innehåller ett blodstoppande ämne som snabbt stoppar blödning och finns även i en variant anpassad för näsblod.

Alla Nexcare plåster sluter tätt kring kanterna så att de sitter bra, samtidigt som de andas och släpper ut fukt för en snabbare läkning och för att minimera infektion.

Nexcare Maternity Support är ett mjukt och elastiskt bälte som avlastar och ger stöd till mage och rygg under graviditeten. Bältet kan minska smärta i nedre delen av ryggen orsakad av ökad vikt och samtidigt minska trycket på blåsan. Gravidstödet har även en kliniskt bevisad effekt att reducera smärta i benen under graviditeten.

Nexcare Postpartum Support är ett mjukt magstöd som bärs efter förlossning. Magbältet ger stöd till magen och ryggen då magmusklerna kan vara försvagade. Det kan även användas när man fött barn genom kejsarsnitt. Bältet kan underlätta vägen till att komma tillbaka till normal aktivitetsnivå och rörlighet efter graviditet.

Köp dina produkter från Nexcare online på Apotek Hjärtat!