MyMOWO

MyMOWO

MyMOWO gör det enkelt att träna, även för dig som vanligtvis känner att du inte har tid att exempelvis gå till gymmet eller ta en löprunda. Med ett medlemskap i MyMOWO får du möjlighet att träna i princip när och var du vill, så länge du har lite utrymme att röra dig på. Det enda du behöver är en laptop, smartphone eller surfplatta för att starta ett träningspass.

Idén för MyMOWO uppkom när grundaren, Frida Stein, blev mamma och insåg att det blev allt svårare att få tid och tillfälle att träna trots att viljan fanns där. Frida Stein har arbetat och verkat i träningsbranschen i över 20 år, startat och drivit två gymanläggningar och varit delägare i Svenska Hälsocampen. Nästa steg skulle komma att bli MyMOWO – ett sätt att fortsätta sprida träningsglädje och erbjuda möjlighet till rörelse i vardagen – även för de som har svårt att hitta tillfälle för motion och rörelse.

När du tränar med MyMOWO så anpassar du enkelt träningen helt efter dina behov och förutsättningar, med hjälp av ett team av utbildade och erfarna träningscoacher som besitter stor kunskap inom träning och hälsa. Du behöver inga avancerade träningsredskap utan tränar med din egen kropp som träningsverktyg. I sortiment hittar du MyMOWO-abonnemang av olika prenumerationslängd, som alla ger dig dygnet-runt-tillgång till träningspass, inspiration till rörelse och en stor tillgång kunskap, tips och tankar kring allt som rör träning, hälsa, kost och livsstil. Kom i form i ditt eget hem, beställ MyMOWO online hos Apotek Hjärtat!