Motorola

Det amerikanska varumärket Motorola strävar efter att leda elektronikbranschen framåt och skapa ökad tillgänglighet till intuitiva mobila produkter, inklusive deras babyvakter. Genom att kombinera pålitlig teknik med användarvänlig design strävar Motorola efter att göra föräldraskapet enklare och tryggare. På Apotek Hjärtat erbjuder vi ett urval av babyvakter från just Motorola.

Motorola babyvakt

Med en babyvakt från Motorola har du inte bara möjlighet att övervaka ditt barn genom ljud och bild när du inte är i samma rum. Du får dessutom en rad praktiska funktioner som gör föräldralivet smidigare och tryggare.

Tydlig bild med videoskärm

I sortimentet hittar du babyvakter från Motorola med antingen en 4,3-tumsskärm eller 2,0-tumsskärm. Oavsett vilken variant du väljer får du en tydlig bild av ditt barn och kan enkelt kontrollera alla kamerafunktioner. Med den inbyggda digitala zoomfunktionen kan du dessutom få en detaljerad närbild av ditt barn, samtidigt som du kan övervaka rummets temperatur för att säkerställa att barnkammaren är behagligt sval.

Smidig tvåvägskommunikation

Motorolas babyvakter erbjuder en tvåvägskommunikation, vilket gör att du både kan prata med och lyssna på ditt barn när ni inte är i samma rum. Du kan välja bland flera förinstallerade vaggvisor för att lugna ditt barn och få det att somna om utan att behöva gå in i rummet.

Imponerande räckvidd och batterilarm

Med en räckvidd på upp till 300 meter i öppna områden, och 50 meter inomhus, kan du vara säker på att du håller anslutningen utan problem. Produkterna är designade för att varna dig när du närmar dig gränsen för räckvidden eller när batterinivån är låg. Den högkänsliga mikrofonen garanterar dessutom att du inte missar om ditt barn vaknar eller behöver din uppmärksamhet.

Säker DECT-teknik utan störningar

Signalen för Motorolas babyvakter är säker och krypterad, vilket ger dig trygghet i att ingen obehörig kan avlyssna varken baby eller föräldraenheten. Bland dessa produkter hittar du babyvakter med infrarött mörkerseende, vilket ger dig möjlighet att se ditt barn även i svagt ljus. På så vis kan du se till att ditt barn har det bra oavsett tid på dygnet. Ljudmonitorn har dessutom en DECT-teknik, som gör att du kan använda babyvakten utan att Wifi-frekvensen störs. Tekniken ger dig även friheten att förflytta dig utan utan att tappa anslutningen.