Löwengrip

Hos Löwengrip hittar du allt från fotkräm, torrschampo, hudvård, hårvård, intimvård, brun utan sol med mera - allt från Isabella Löwengrips varumärke, i ny fräsch design. Löwengrips produkter kännetecknas av effektivitet och skonsamhet och har utvecklats i samverkan med tusentals kunder, erfarna kemister och Isabella Löwengrip själv.

Löwengrip grundades 2012 av Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius och har sedan dess varit en framgångssaga, på bara några år har Löwengrip blivit ett av Nordens ledande varumärken. Löwengrips produktion sker i Sverige för att garantera en så effektiv och miljövänlig tillverkning som möjligt samt för garanterat goda arbetsvillkor.

Genom att fundera på vad Isabella saknade på marknaden inom skönhet, skapade hon sina första produkter. En av märkets mest kända produkter är torrschampot Good To Go som håller håret fräscht och doftar ljuvligt av kolasås. 

Löwengrip är anpassat till de svenska värdena där öppenhet, digitalisering, miljömedvetenhet, innovation och enastående kvalitet är ledord. Löwengrip erbjuder högkvalitativa produkter som passar även för den mest känsliga huden och hårbotten. Löwengrip utvecklar produkter som är nyskapande och ofta tar de hjälp av sina kunder med input. Produkterna innehåller en kombination av kraftfulla, aktiva ingredienser och skonsamma baser vilket resulterar i hållbara och synliga resultat för hud och hår.

Vad kan du förvänta dig av Löwengrip?

Högkvalitativa ingredienser i alla produkter: Löwengrip använder alltid ingredienser av hög kvalitet och deras utvecklingsprocess bygger på att arbeta med de ledande experterna inom området, effektiv och miljövänlig produktion.

Innovation: Löwengrip tar god tid på sig när de utvecklar nya produkter och lanserar endast en produkt när de är 100% nöjda. Utöver produkternas ingredienser, lägger de stort fokus på att utveckla den perfekta förpackningen för att garantera optimal leverans av slutprodukten.

Avancerad testning: Löwengrip testar endast sina produkter på människor för att kunna erbjuda så bra produkter som möjligt.  Alla produkter går också genom en omfattande dermatologisk testning i minst 12 månader i Löwengrips egna laboratorium.

Apotek Hjärtat erbjuder ett brett sortiment av produkter från Löwengrip.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.