Löwengrip

Löwengrip

Löwengrip är skönhetsinnovation från Sverige med produkter vars unika recept produceras och utvecklas i Sverige av ledande kemister och dermatologer. Produkterna är veganska och baserade på högkvalitativt innehåll med kombination av kraftfulla, aktiva ingredienser och skonsamma baser vilket resulterar i hållbara och synliga resultat för hud, hår, kropp och ansikte. Skonsamma produkter som även passar känslig hud och hårbotten. I Löwengrips sortiment så hittar du allt från hudvård, hårvård, intimvård, brun utan sol med mera. Välj bland uppskattade produktfavoriter som torrschampo som snabbt fräschar upp håret mellan tvättar, brun utan sol droppar som ger en solkysst look och deodorant som håller dig fräsch hela dagen. 

Löwengrips produktion sker i Sverige för att garantera en så effektiv och miljövänlig tillverkning som möjligt samt för garanterat goda arbetsvillkor.

Vad kan du förvänta dig av Löwengrip?

Högkvalitativa ingredienser i alla produkter: Löwengrip använder alltid ingredienser av hög kvalitet och deras utvecklingsprocess bygger på att arbeta med de ledande experterna inom området, effektiv och miljövänlig produktion.

Innovation: Löwengrip tar god tid på sig när de utvecklar nya produkter och lanserar endast en produkt när de är 100% nöjda. Utöver produkternas ingredienser, lägger de stort fokus på att utveckla den perfekta förpackningen för att garantera optimal leverans av slutprodukten.

Avancerad testning: Löwengrip testar endast sina produkter på människor för att kunna erbjuda så bra produkter som möjligt.  Alla produkter går också genom en omfattande dermatologisk testning i minst 12 månader i Löwengrips egna laboratorium. Apotek Hjärtat erbjuder ett brett sortiment av produkter från Löwengrip.

64 produkter

Visa fler

Visar 24 av 64 produkter