L'Occitane

L’Occitane är ett franskt hudvårdsmärke med människa och natur i fokus. I över 40 år har varumärket tillämpat de viktigaste principerna inom fytoterapi och aromaterapi med innovation som kärna i arbetet.  Ett hängivet expertteam  strävar ständigt efter att upptäcka nya konsistenser och egenskaper som de aktiva, naturliga ingredienserna kan erbjuda, samt påvisa effektiviteten hos dessa. L’Occitane erbjuder flertalet populära hudvårdsprodukter för hela kroppen, med produktserier som riktar in sig lite extra på specifika ingredienser så som exempelvis sheasmör eller verbena. Ingredienserna är av naturligt ursprung och L’Occitane garanterar även en hållbar leverantörskedja, samtidigt som jordens biologiska mångfald respekteras.

Varumärket värnar om miljö och använder sig av energisparande och miljövänliga teknologier vid tillverkning. Ingrediensernas effektivitet har säkerställts genom in-vitrotester i L’Occitanes laboratorium, med hjälp av toppmoderna simuleringsmetoder, konsumenttester och kliniska studier som genomförs av oberoende läkare.

L’Occitane erbjuder hudvårdsprodukter för alla och passar så väl barn som vuxna, kvinnor och män. Deras milda samt effektiva formuleringar  gör gott för både kropp och sinne. Missa inte den populära handkrämen, härligt krämiga bodylotions eller mjukgörande duscholjor som även finns i smarta refillförpackningar. Köp produkter från L’Occitane online hos Apotek Hjärtat!

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.