Litomove

Litomove är ett kosttillskott som består av nyponpulver som bidrar till att bibehålla rnormal ledfunktion. Litomoves nyponpulver framställs av handplockade vilda strandnypon från Södra Chile. Efter nyponen plockats får de torka innan de mals ner under en skonsam process för att sedan skiktas innan paketering. Nyponpulvret behandlas så lite som möjligt för att det ska behålla sin naturliga form och för att bevara nyponets egenskaper. Denna process sker i Litomoves egna fabrik i Sverige, Örebro.

Det finns tre olika varianter av Litomove: Litomove Kollagen som består av nypon med tillsatt kollagen för dina leder och Litomove Sport som består av nypon med tillsatt magnesium för dina muskler. Samt Litomove Orginalet som består av 100% nypon. Du hittar alla dessa varianter online på Apotek Hjärtat.

Litomove finns i tre olika former för att passa dig och din livsstil. Det finns som pulver, kapslar och tablett. Om du föredrar att exempelvis blanda ut pulver med din smoothie eller gröt på morgonen kan du välja Litomove i pulverform. I Litomoves tabletter har de kunnat ta ut de aktiva komponenterna från nyponet i en koncentrerad form, det räcker därför att ta en tablett om dagen. Välj den formen som passar dig bäst.

Litomove har utfört undersökningar för att kartlägga den dos som krävs för att få full effekt. Den rekommenderade dosen är följande: 3 kapslar dagligen. Om du väljer Litomove i pulverform är det 1 dosmått (2,5 g) som rekommenderas. Om du väljer Litomove i tablettform är det 1 tablett dagligen. Den rekommenderade dosen skall inte överskridas.

Nyponpulvret ska fungera som ett komplement till en aktiv livsstil. Den finns många övningar och träningsformer som är extra bra om man vill stärka kroppen och främja rörliga leder. Hur våra muskler och leder mår är delvis åldersrelaterat, men beror även mycket på ens livsstil. Kombinera Litomove med en hälsosam livsstil.  Handla produkter från Litomove online på Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.